IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #60693
    Köszi a választ! :)
    Alapvetően, a host beállításoknál sok mindent be lehet állítani, akár még a motor melegítés idejét is. Emiatt említettem, hogy neked a Syndicate tetszene, mert az full real és történelmileg hű is.
    A keverékkel érdemes játszani, mert azzal is plusz teljesítményt nyerhetsz ha jól van beállítva. A hűtőnek nagyobb magasságon van jelentősége, alacsonyan csak annyi, hogy ne hagyd zárva. :)
    A sebességmérő: Akkoriban nem volt alapfelszereltség, a szél hangja fontos visszajelző, vagy a bot remegése. :)(Emlékszem, amikor Góbéztam, ott is volt letakart műszerfal feladat. :) ) Ami még hasznos lehet a légiharcban és leszálláskor a blip switch, már amelyik gépen van.

A dr1 vezetése külön művészet, nagyon sok idő kell hogy jól menjen. (Én tök béna vagyok vele.) Aki jó benne nem is használ a bal fordulóban túl sok lábat.

Korábban írtam, hogy de van, bombázó, felderítő, stb küldetések is, és szerintem ezek is a korhoz mérten nagyon jól meg lettek csinálva. (Pl, bombacélzó) Nagyon sok kétüléses és nehézbombázó gép van. Ezeknek a feladatkörük is adott.

De annak nagyon örülök, hogy nekiültél és kipróbáltad, remélem összejön a közös repülés! :)