IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem Laca, szerencsére ilyet még nem mondtak. Szimulátort akarnak, "de úgy, hogy a pilóta csak a kritikus rendszereket kezeli". Valszeg a repülés 90%-ban ugyanígy nézne ki mint clodban, légiharc közben most is csak a gázt, a PP-t, és max az ívelőt kezeled. Amit nem tudunk, hogy mi nekik a kritikus rendszer. A hűtő biztos az, az van rofban is, mixture is van, de a robotpilóta például az-e? Bombázókban a bombacélzó mennyire lesz "automata", lehet-e variálni a bombaszórási képet mint clodban? Ugyanez /B meszában hogy néz majd ki? Lehet-e variálni a bombák időzítését vagy a fegyverek hevederezését? Indítani hogy kell majd a gépet, lesz-e szükség repülés közben az üzemanyagtankok között váltani, illetve a csillagmotoros gépeken a hőmérőt váltani a hengerek között? Kikapcsolhatod-e a revi világítását, és úgy eleve az elektromos rendszerek mennyire lesznek benne? Ha engem kérdeznek, nekem minden kritikus, próbálj meg úgy repülni a valóságban, hogy egyik vagy másikat leszarod :) Ami kicsit gáz, hogy a clod sem volt 100%-ig lemodellezve, oxigénnel pl nem kellett foglalkozni, a hajtóműindítás még mindig rohadt egyszerű volt valósághoz képest, az oldalsó kapcsolópanelen csak a pitotfűtés működött (az is rossz helyen), üzemanyagpumpát a futó vésznyitóba kötötték bele, szal a clod sem 100-as, és ennél biztos kevesebb lesz a bos. Nemtom. Szkeptikus vagyok, de sok függ attól, hogy amiket viszont megcsinálnak, azok mennyire lesznek jók. A DM-hez pl sok reményt fűzök, ha itt is megcsinálják, hogy a lövéseknek, ütközéseknek olyan látható hatása legyen mint rofban, az szerintem fasza lenne.
Amit még nem tudunk, hogy pl a CEM mennyi dolgot fog kezelni, erről sem volt szó. Hány sérülési pont lesz a gépen, és mennyi a hajtóművön? Vagy egy blokként kezeli, azt' ha eltalálják valahol, akkor köhög kicsit majd meghal? Mit fog csinálni ha elmegy az olaj vagy a hűtővíz?
Sok még a bizonytalan dolog, ami elsülhet jól is, rosszul is. Mint mondtam, a 2014-es végeredmény lesz nálam a márvadó...