IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hiába, ha nem akarnak vér szimet. Inkább a kiegyensúlyozottságot helyezik előtérbe ahogy kivettem a szavaikból.
    Az a baj,hogy Luthier ék meg akartak alkotni (több ,kevesebb sikerrel) egy csoda szimet,amit hajlandóak is voltak módosítgatni a beérkező adatok alapján is amit az emberek észrevételeztek. Mondhatni valóban egy előre mutató ,sőt erejüket meghaladó dolgot csináltak,és ebből a szempontból értem én a 777 hozzáállását ,hogy nem akarnának ebbe a csapdába esni ,de sajnos ez lesz az amihez mérni fogják őket. Most még az elején próbálják tudatosítani ,és elfogadtatni a dolgokat ,csak amikor majd jönnek az első hírek ,és képek ,akkor (ebben biztos vagyok)
    majd lelkes emberek oda teszik mellé a már kész Clod képeit ,gépeit és bosszantó kérdéseket fognak feltenni. Nem irigylem én őket sem:)
    Lesz sok bezár topik majd meglássátok:)