IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem bejelentkezést kér a 4shared.
Torrentet csinálni tök egyszerű, én a uTorrent progit használom:
Kiválasztod a mappát, amiből a fáljokat, mappákat meg akarod osztani (1), ellenőrzöd, hogy a beállítások jók-e (pipa, 2, 3), majd csinálsz egy .torrent file-t =amíg a megosztás megy, addig ehhez a mappához nem nyúlhatsz, nem mozgathatod, nem szedhetsz ki belőle semmi megosztott fájlt):
amit valahova lementesz a gépre:
majd ellenőrzöd, hogy a seedelés megy-e:
És készen is vagy. Ezután csak azt a .torrent kiterjesztésű fájlt kell eljutattni azoknak akiknek a fájlokat szánod, azt elindítva csatlakoznak a te gépedhez, és szedik le közvetlenül tőled a cuccost (és közben egymástól is persze, ami a torrent lényege).
A .torrent fájl megosztására itt szerintem a legegyszerűbb, ha Sanyo TS-ére fölmenve valamelyik TS szobába a file transferrel felteszed, és akinek kell, az oda fellép és leszedi.
(Nnna, én most lépek bejglizni, meg végiglátogatni a rokonságot, egy ideig nem leszek gépközelben.)