IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #60610 Most viccelsz??? A STALKER az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam!
És ezt mondom úgy, hogy amikor megjelent és mindenki csöpögött róla hogy mennyire jó én csak legyintettem, hogy én nem fogok gagyi mutánsokat lődözni nekem humán ellenfelek kellenek.
Hát jól le is meg el is maradtam így az első 2 rész sosem volt meg, de épp pár napja vittem végig a Call of Pripyat-ot. Hát ilyen félelmet és borzongást és feelinget eddig csak a Thief 3-nál meg annó az Alone in the Dark-nál éltem át
Én mondom neked, aki a horrorfilmeket is csak bambulva bámulja mert nem tud hatásuk alá kerülni, hogy ez a játék annyira magába szívott, hogy nem bírtam letenni, de egyedül a sötét szobában meg a jeges borzongás rohangált a karomtól a hátamig meg vissza
Valaki mondta, hogy idegek kellenek hozzá, de nem hazudott 
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom