IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #60551 Mán megint ez a segítség:))) Azt se tudjuk mit csináltak. Hangokat? Juj:)) Vagy mit? Hány programozó segített? Tudod?
De tudjuk! :) Ha jól emlékszem Tom mondta, hogy az utolsó tapasz elkészítésébe már besegítettek a 777 programozói is. Azt nem tudhatjuk, hogy minőségi segítség történt-e, de azt igen, hogy mennyiségi segítség történt... és nem csak a hangok terén! :) Vagyis azt a következtetést mindenképpen le lehet vonni, hogy így hamarabb készült el a végleges verzió. Lehet, hogy még mindig ott tartanánk, hogy két hét múlva pénteken fejezik be! :D
Zavarni csak az zavar,hogy leállították emiatt a már úgy ahogy jó cuccot , de meggyőződésem, hogy előbb utóbb újra lesz az indítva.
Nem emiatt állították le! :) Ez az egész leállt magától, mégpedig azért, mert a sok baszakodásuk miatt anyagilag ráfizetés volt. Akkor is vége lett volna, ha nincs a 777, csak akkor még ez a közös vonal sem menne, hanem lenne egy végleges CloD állapot, és game over. Ezt a motort tovább ők a büdös életben nem fejleszthették volna, ugyanis nincs ezen a kerek bolygón akkora marha, aki ezt anyagilag dotálta volna a továbbiakban... :)) Innentől pedig maximum szerintem az zavarhatna, hogy miképpen kerültek ebbe a szituációba! :)
A Clod hoz képest ez amit csinálni fognak elolvasva a cikket na az lesz árkád. Ennyi és nem több.
Nem, nem lesz árkád, csupán eleinte kevesebbet fog tudni, mint a CloD jelenleg. :) Ez baj, ennek én sem örülök, de ebben még a sikeresség függvényében még mindig benne van a lehetőség arra, hogy egyszer majd elérje ezt a szintet, sőt, esetleg még talán majd valamikor jobb is legyen! A CloD-ban viszont jelenleg a folytatásra semmilyen hivatalos lehetőség nincs, ennyi, zsákutca, game over, kányec,és ez nem a 777 hibája! :)
És nem hárítom én át a felelősséget . Csak nem szimpi a 777 ,régen sem volt az (még mielőtt ez a hír elterjedt) és most sem. Neked tetszik ,az a lényeg ,de ettől még nekem nem kötelező, és ennek hangot is fogok adni minden pillanatban:))
Nekem úgy tűnik, hogy nem arra haragszol akire kéne, és az okok forrását sem abban látod akiben kéne!
Azzal nekem semmi bajom, hogy neked a 777 üzletpolitikája és maga a RoF nem tetszik, és azzal sincs bajom, hogy ennek hangot is adsz! Sőt... hogy hoznánk top 10-be a topikot, ha mindenben egyetértenénk? :D
Én csupán azt nem értem, hogy tudsz, tudtok ilyen könnyen továbblépni az egész szituációt kiváltó felelősök szerepén... :)
Na most ha a leírtak szerint valósul meg ez a próbálkozásuk ,az szerinted engem pl mennyire hat meg? Mennyire fog érdekelni ? Amennyire a Wings of Prey? Mert azt még megnézésre sem méltattam annó amikor megjelent. Tehát akkor én most minek is örüljek?
Ahogy látom semennyire, de ezzel nem vagy egyedül! :D Ha a WoP szintjén, vagy akár csak az IL2 szintjén jelenik meg, akkor a kutyát nem fogja érdekelni! :)
Akkor van esélyük, illetve értelme az egésznek, ha legalább a RoF jelenlegi szintjét, kidolgozottságát leteszik az asztalra. Ha így lesz, akkor valószínűleg sikeres lesz, így ebben az esetben lehet tovább fejlődni. Ha nem lesz sikeres, akkor a sztori visszafordul oda, ahol most vagyunk, vagyis lesz egy jó állapotban lévő CloD a birtokunkban, és ennyi, game over.
Örülnöd meg annak kéne, hogy egyáltalán ennyi esély is életben maradt, van egy halvány remény, és nem a teljes zsákutca csődje fogad csípőből! :) De, ha ez neked nem elég, akkor ne arra haragudj aki ezt a halvány reménysugarat nyújtja, hanem arra, aki miatt idáig jutott a szitu! :)
Zárásképen kicsit kifejteném a 777-hez való viszonyomat is, nehogy az legyen, hogy a szememben ők a hibátlan Istenek, és mindenki más hülye! :)
Szóval ők azért szimpatikusak nekem, mert összességében nagyon profin csinálnak mindent! Tisztában vannak az anyagi és az erőforrás készletükkel, és ennek tükrében lépkednek előre. Zseniálisan megtalálták azt a középutat, ami egy fenntartható és kiszámítható fejlődést mutat, ráadásul ez a középút minimális áldozatokkal jár a szimuláció tekintetében. Így hirtelen I.VH-s tekintetben a klikkelhető kabin hiányán kívül más nem is jut eszembe... (persze biztos van más is).
VISZONT, a jelenlegi állapot (ahol a RoF-l) tartanak azért ilyen fényes, mert az I.VH-s gépek miatt a megvalósítandó feladatok is szerényebbek. Itt még elmegy az válasznak, hogy minek a klikkelhető kabin, hiszen alig kellett ezeken a darálókon babrálni valamit... Sőt szimuláció terén sem érheti szó a ház elejét, hiszen ami elromolhatott ezeken, az gyakorlatilag modellezve van, plusz ugye a gépekről sincs annyi adat, mint a II.VH-s gépek esetén, így a gépek tudása, viselkedése szempontjából nem is lehet velük szembe nagy követelményeket állítani, mert nem nagyon van mit lobogtatni. Itt nem tud annyira kialakulni az a forró vita, hogy most akkor a balansz legyen meg, vagy a vér szimuláció... tán ezért is van az amit Tom megjegyzett, hogy a RoF közössége meglehetősen jó viszonyban van a fejlesztőkkel, és eléggé oldott a hangulat, nincs rendszeres anyázás éppen valami "de bezzeg" mentén. :)
Ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy könnyebb dolguk volt, és az I.VH-ra jellemzőek miatt kevesebb erőforrást igényelt az összkép kialakítása.
Viszont azzal, hogy bevállalták a közös munkát és ezzel a II.VH-s gépeket, elég nagy fába vágták a fejszéjüket. Ha hosszabb távon (amennyi idő a RoF-nak is kellett a jelenlegi szinthez) nem prezentálják ugyanezt az alaposságot, akkor sokat veszíthetnek ezen...
Annak semmi értelme, ha évek múlva is majd ott tartunk, hogy egy II.VH-s géppel csupán annyi a teendő, hogy markolom a botot meg a gázkart, kezelem az ívelőt és a hűtőt, aztán csumi...
Nagyon bízom benne, hogy, ha még a BoS-ban nem is lesz minden rendben úgy ahogy kéne, a folytatásokkal majd eljutunk arra a szintre, hogy a gépek a PC-s kereteken belül az elérhető dokumentumok alapján a lehető legteljesebb szimulációt nyújtják majd.