IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tudják be? Laca. Egyrészt aláírom, azt hogy akkor amikor megjelent egy használhatatlan cucc volt, és azt is, (bár én csak itt a fórumon olvasgatva) hogy az új csapat (Luther-ék) mindent elkövetve próbálták rendbe tenni a Cod-ot, bár szerintem ez kötelességük is volt.
Ugyanakkor azonban az a világ már rég elmúlt hogy egy játék lefedezi egy teljes sorozat fejélesztési költségeit. CoD esetében szerintem az is csoda, hogy egyáltalán idáig eljutottak. 6 év fejlesztés után mit is tettek le az asztalra?
Gondold el, hogy (Sanyo oldalán olvastam), hogy már SFX-hez olyan formában készítenek gépeket, hogy havonként 11,99 dollárt (!!!) fizetned kell érte.
A LINK -et itt találod.
A RoF-os példád azért nem jó, mert a RoF csapat nem egy csődbe ment cég, és tettek azért hogy a termékük folyamatosan fejlesszék. (Még ha ezért fizetni is kell pluszban.)
De ha felteszem azt amit írtál, jó persze szomorú lennék, de alapvetően ez egy kész termék... nem érezném azt hogy becsapnak. Hogy megvenném -e az új terméküket? Nem tudom, de nem feltétlen mondanám azt hogy nem.
Egyébként mi az amit a dx11-búl feltétlen szükséged lenne? Ez nem ugratás, komolyan kérdezem! :)