IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem és nem:) Egyrészt azon akadtam ki,hogy annó egy alfa játékért kifizettem nekik egy raklap pénzt. A folytatást tudják be nekem ebbe,ha már teszteltem nekik.
    A másik. Nem érdekel ki folytatja. Lehet felőlem a 777 is. Vagy Vargáné és Társa kft. Lexarom. De akkor ha már kín keservesen megcsinálták játszhatóra (nekem elejétől fogva jól ment jelezném) akkor azt várnám el az 1C -től és az esetleges új fejlesztő csapattól,hogy ne egy lebutított szart csináljanak. Az 1C is szembeköpte azt a tábort akik életben tartották a játékot.
    Mit szólnál ahhoz,hogy ha bejelentené a 777 ,hogy a köv folytatása a ROF nak nem lesz kompatibilis az eddigiekkel,és mivel új csávók csinálják (azok akik annó a RED Baront mondjuk ) és szerintük az a motor bár csak DX7 es ,de kúrvajó és majd olyat csinálnak,mert az üzletileg még sikeresebb meg minden. Na ehhez mit szólnál?