IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #60536
    Ha 1000 pénzt adtál volna az új részért az azt jelenti szerintem, hogy nem igazán támogatod az eredeti csapatot sem. Hiszen jó 2-3 év eltelik mire egy új szoftvernek ennyire lemegy az ára... Akkor nem értem miért vagy elkeseredve, hoyg így alakultak a dolgok. :)

Solt kolléga szerintem csak arra gondolt, hogy az eredeti csapat eddig bírta és nem tovább. Az hogy a 777 rácsapott a jogokra, amiatt pedig nem kell haragudni rájuk. És nem is szabad elvárni, hogy a korábbi cég vonalát vigye tovább.

A probléma az - szerintem - hogy az eredeti csapatat hogyan jutott el idáig. Én több alkalommal leírtam, hogy sajnálom, hogy így történt, mert grafikailag nagyon tetszene a CoD. (Valószínűleg én nem is biztos hogy beruházok az új IL-2-be, de a CoD-ot nagyon szívesen kipróbálnám.)