IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mán megint ez a segítség:))) Azt se tudjuk mit csináltak. Hangokat? Juj:)) Vagy mit? Hány programozó segített? Tudod?
    Különben dehogy vagyok durci,én jót mosolygok ezen ,de a miérteket már ezerszer leírtuk:)
    Én úgy fogom fel,hogy most ez a 777 studió csinál egy második VH-s árkád szimet és kész.
    Zavarni csak az zavar,hogy leállították emiatt a már úgy ahogy jó cuccot , de meggyőződésem, hogy előbb utóbb újra lesz az indítva.
    Én nem mondtam,hogy a Rof árkád amúgy.
    A Clod hoz képest ez amit csinálni fognak elolvasva a cikket na az lesz árkád. Ennyi és nem több.
    És nem hárítom én át a felelősséget . Csak nem szimpi a 777 ,régen sem volt az (még mielőtt ez a hír elterjedt) és most sem. Neked tetszik ,az a lényeg ,de ettől még nekem nem kötelező, és ennek hangot is fogok adni minden pillanatban:))

Az utolsó gondolatodra.
    Na most ha a leírtak szerint valósul meg ez a próbálkozásuk ,az szerinted engem pl mennyire hat meg? Mennyire fog érdekelni ? Amennyire a Wings of Prey? Mert azt még megnézésre sem méltattam annó amikor megjelent. Tehát akkor én most minek is örüljek?