IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Egyébként én már valami jó helikopteres vagy repülős mozifilmet várok már. A Vadászpilóták óta semmi jó,maximum nagy jóindulattal a Kémek Háborúja,de az is csak a szép légi jelenetek,meg a tényleg élesben végrehajtott kabintető nélküli repülés miatt.A helikopteres vonal pedig ennél is gyengébb. Tűzmadár Akció,Kék Villám,Fekete Cápa. Ezt a hármat lehet kb. nézni,a Kék Villám ráadásul tele van hibákkal,és szerintem mégis ezek a legjobbak.Mind a 80-as 90-es évek filmjei,sajnos azóta ezen a vonalon semmi jó filmet nem lehetett látni,mert nem is nagyon csinált senki. Persze,ha rosszul tudom akkor ne fogjátok vissza magatokat. A film nemzetisége nem számít tőlem akár kínai vagy ugandai is lehet,csak helikopterekről szóljon,és ne legyen nagyon gagyi:)