IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    "sőt, lehet, hogy még itt sem tartana!"

Mint ahogy az az idézetben is látható, feltételes módban írtam, tehát nem bizonygatom hevesen, csupán mint egy lehetséges verziót említem! :) Tudom, hogy hozzád közel áll a csapat és a CloD is, de ettől még ne láss bele többet a mondataimba mint amik benne vannak... :) Nem akarom én bántani őket, és nem is örülök neki, hogy így jártak, csupán a 777-t próbálom védeni, mert szerintem indokolatlanul toljátok rájuk a felelősséget és a haragotokat...

Abban viszont biztos vagyok, hogy folytatást nem kaptunk volna tőlük, mert egyszerűen ezek után nem lett volna aki finanszírozza. Ez pedig teljesen független a 777-től... szerintem ez a lényeg, ha ezt sikerül belátni, akkor megnyugszanak majd a kedélyek... :)