IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Az az ideális amit a monitorod tud natívban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezeket már láttátok?
The Wehrmacht - Combat Footage
Battlefront Europe!
Wehrmacht im Gefecht
"Cameron tengeralattjáróját a Microsoft társalapítójának, Paul Allennek az egyik helikoptere pillantotta meg elsõként. Allen és Cameron régi jó barátok, s Allen a helyszínrõl, az Octopus nevû hajójáról követte az eseményeket, és tudósított is Twitteren. Arnold Schwarzenegger is Twitter-oldalán gratulált Cameronnak."
Még az amerikai elnök hiányzik meg egy izraeli cirkáló,ez tiszta beszarás...
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sztem jöhetnek ilyen történetek.:)
A pilótáról:
Munchmeyer, Wolf Lt
Gép:1/ZG-2 Bf 110C-4
Kitüntetés: Destroyer Operational Clasp
Sorsa:POW 13 August, 1940 after being shot down with wounds by Hurricanes. He baled successfully in spite of his wounds. His R/O-Gunner, Uffz F. Labush was KIA.
Így sosem kezdünk mondatot! <#ejnye1>#ejnye1> CÍMET! <#kacsint>#kacsint>
akkoriban ugye az ánglius pilóták és gépek igencsak fogyóban voltak, még az is lehet hogy az elkóválygás kifejezetten tiltva volt
a zil2 egy játék, persze nem olyan élethû mint a valóság...de attól még jó volt vele játszani :)
ezek igazából mind jól ismert tények, de ha találsz vmi nem annyira ismert tényt akkor jöhet <#eljen>#eljen>
GOOBY, pls
"Wolf Münchmeyer az 1./ZG 2 Leutnantja ez alkalommal a szerencsésebb német pilóták közé tartozott. Még 50 év elteltével is élénken emlékszik erre a napra:
Augusztus 11-én Portland és Weymouth légterébe vezényeltek minket. Junkers Ju 88-asokat kísértünk. Ekkor alakult ki komolyabb légi csata, amelyben több száz repülõgép vett részt. Két elõttem repülõ Messerschmittet fedeztem, amikor oldalról hirtelen egy Spitfire támadt rám, amelyet egy Messerschmitt Bf-109-es követett szorosan. El kellett kerülnöm a nyomjelzõ lövedékek sorozatát, d
ezért megpróbáltam jobbra dönteni a gépemet, de elkéstem. A bal motorból füst tört elõ és tudtam, nem tarthatom a pozíciómat a kötelékben. Balra és jobbra mindenütt Spitfire-ök vettek körül. Leborítottam, és teljes gázzal, csaknem függõleges zuhanórepülésben próbáltam menekülni: tudtam, hogy Messerschmittem nehezebb, következésképpen zuhanásban gyorsabb, mint a Spitfire. Legalább 800km/h-t érhettem el, a sebességmérõ majdnem kiakadt. A tengerszinten végül sikerült kivennem a zuhanásból, de a támadóimat már sehol se láttam. Ekkor leállítottam a bal motort, vitorlába állítottam a légcsavart, és visszafordultam a támaszpont,St. Aubin felé. Másfél óra múlva leszálltam."
1, 800km/h-nál Il2-ben a 110-es szétesik nem?
2, Ha találok még ilyen történeteket a könyvben leírjam ide nektek?
Ja az jó lenne már,mert tegnap elõtt is szinte egyfolytában túlerõvel szemben kellett harcolni(pl. 6v14). Már sík ideg voltam(szídtam is az édes anyukájukat),hogy bárki aki belépett a Repkára mind kéknek állt. Írtam a vereseknek,hogy álljunk át mi is kéknek oszt mehet a Free for All,de szartak rám - sok láma.
Mindenesetre sikerült úgy is hasonló eredményt elérnem :),bár nem keveset fürödtem.
De ez olyan gyalog békás lövöldözõs játék nem?
Vagy rep szim?
Figyelmetekbe ajánlom az Iron Front fórumot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1311272043
mlacix -tól lehet kérdezni a játékban bennfentes személy :D
makett.tk
Mennék már én is, de kb még egy hétig biztos nem tudok :/
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Budapesten,vagy a közelben nincs valakinek egy CO hegesztõje kölcsön 1 napra?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk 1 év után bocsánatot kért ,de ettõl még jól át lettünk baxva.
És boldogabbak sem vagyunk. Elmennek a ....