IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Biztos így van:) Akkor meg szar a játék:) SÕT!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Egyértelmûen késõbb veszed észre, 1v1-nél amikor közelítünk egymás felé akkor tisztán látszik, hogy aki HD-ban repül, az 3-4 másodperccel késõbb látja a szembõl közeledõ gépet, mint én (1680x1050). Nate lejebb vette a sajátját, utána nem volt ilyen eltérés. A képminõség szempontjából a natív felbontás a legszebb, de állítólag neki nem lett sokkal rondább, szóval azóta így repül.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom szerint Full HD ban késõbb veszed észre az ellent ,én szerintem mindegy.
Az az ideális amit a monitorod tud natívban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
CloD-ba akkor az ideális felbontás mi? Full HD, 1600x900 vagy kisebb? Tudom hogy már mondtátok, csak elfelejtettem. :(

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Én tõle szoktam videókat nézni, linkelni, hátha itt van. Õ szokott színes felvételeket össze vágni, de még keresek hátha.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

V43 1105
Annyi biztos , hogy színes felvételek voltak, újabb, modernebb zenei aláfestéssel.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki
Még akkor majd keresem, de most fogalmam sincs róla melyik lehet az. :( Esetleg valami távpontot tudsz adni?

V43 1105
Nem, nem ez volt az :(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki
Nem tudom pontosan melyikre gondoltál, esetleg erre?

Ezeket már láttátok?

The Wehrmacht - Combat Footage
Battlefront Europe!
Wehrmacht im Gefecht

Her Laca
http://www.youtube.com/v/vr8gvqZjVuE&version=3

+1 <#eljen>
V43 1105
Betudod linkelni a Stalingrados vidit? ami alatt frankó zene is szólt?:)

VO101Tom
Ez nagyon jó!

www.pumaszallas.hu

mijki
http://www.youtube.com/v/gJooYDwvWw0&version=3

Érdekes videó.

"Cameron tengeralattjáróját a Microsoft társalapítójának, Paul Allennek az egyik helikoptere pillantotta meg elsõként. Allen és Cameron régi jó barátok, s Allen a helyszínrõl, az Octopus nevû hajójáról követte az eseményeket, és tudósított is Twitteren. Arnold Schwarzenegger is Twitter-oldalán gratulált Cameronnak."

Még az amerikai elnök hiányzik meg egy izraeli cirkáló,ez tiszta beszarás...
Akit érdekelnek az autóversenyek azoknak írom, hogy ma a Sportklubon 18:30-kor az évadnyitó St. Pete-i IndyCar futamot közvetítik élõben, a rajt azt hiszem 19:00-kor kezdõdik, aki szereti az F1-et annak érdemes megnézni ezt is hát ha megkedveli az IC-t.:)
http://www.youtube.com/v/yMVMWco4iTE&version=3

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Konkrétan a budi mellett/elõtt tartották az aznapi bevetés eligazításait. 1x láttam talán History-n egy doku filmet veterán amerikai bombázó és vadász pilóta visszaemlékezéseivel és persze sok archiv felvétellel. Ritka jó mûsor volt, mert nem arra ment, hogy "mivagyunka faszajenkigyerekek megabüdösnácik" hanem az emberi vonatkozásokat mutatta be. Pl Mik jártak a fejükben a hosszú és unalmas repülések alatt, hogyan élték meg a stressz helyzeteket, magát a bevetéseket és mindent ami maga a háború. Igazán ember közeli és megható mûsor volt. Külön fáj, hogy azóta se sikerült elcsípnem ebben a mindent hetente 2-3x ismétlõ mûsorkiosztásokban...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
http://www.youtube.com/v/kDGC57ecU7Q&version=3

Az elõbb említett könyvek a vaterán fent vannak.

Véres Vizcaya

Fegyvertársak
Ismét egy rossz hír.
Willenbrock
Ezt nézni is rossz,a sok munka egy pillanat alatt odalett:http://www.youtube.com/v/8PhoKUXhGr0&version=3

Willenbrock
Ez a könyv nekem is megvan.Hans Karl Mayerrõl is írnak aki Gruppenkommander volt a JG53-nál azt hiszem,vagy Geschwaderkomodor.Épp megszületett a gyereke,az ezred egy faragott fabölcsõt ajándékozott neki aztán pár hét múlva leszedték.Meg Helmuth Wickrõl is írnak aki harcolni akart és meghalni-úgy is lett.Leírják azt is hogy bevetések elõtt mindenki járkált a wc-re mert féltek de próbáltak bátornak látszani.Szerintem is nagyon jó könyv ez.

mijki
Azaz, a Fegyvertársak. :)

A Véres Vizcaya is nagyon jó könyv, ugyanaz az író is. Nekem a napokban sikerült beszereznem a 104 légigyõlmemet Gallandtól.:)

Én is arra gondoltam, de kitudja, lehet hogy egy másik. A Fegyvertársak évekig vadásztam a könyvesboltokban mire sikerült megvenni.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

"emberekrõl"

Sztem jöhetnek ilyen történetek.:)

A könyv sztem a Fegyvertársak.:) Emlékszem az egyik pilóta fotójára, akit így hívnak. Nagyszerû könyv, nagyszerû fotókkal, nagyszerû emberekról.
A pilótáról:
Munchmeyer, Wolf Lt
Gép:1/ZG-2 Bf 110C-4
Kitüntetés: Destroyer Operational Clasp
Sorsa:POW 13 August, 1940 after being shot down with wounds by Hurricanes. He baled successfully in spite of his wounds. His R/O-Gunner, Uffz F. Labush was KIA.

"Vettem egy könyvet az angliai csatáról szól és van benne egy rész."

Így sosem kezdünk mondatot! <#ejnye1> CÍMET! <#kacsint>

PhantomAss
ez szerintem attól is függ hogy az adott szituban hogyan döntött a pilóta: ha te fent vagy x1000 méteren és spit pilótaként az ellenséget kergeted, nem biztos hogy követni fogod az ellent tengerszintre
akkoriban ugye az ánglius pilóták és gépek igencsak fogyóban voltak, még az is lehet hogy az elkóválygás kifejezetten tiltva volt
a zil2 egy játék, persze nem olyan élethû mint a valóság...de attól még jó volt vele játszani :)
ezek igazából mind jól ismert tények, de ha találsz vmi nem annyira ismert tényt akkor jöhet <#eljen>

GOOBY, pls

mijki
Vettem egy könyvet az angliai csatáról szól és van benne egy rész.

"Wolf Münchmeyer az 1./ZG 2 Leutnantja ez alkalommal a szerencsésebb német pilóták közé tartozott. Még 50 év elteltével is élénken emlékszik erre a napra:

Augusztus 11-én Portland és Weymouth légterébe vezényeltek minket. Junkers Ju 88-asokat kísértünk. Ekkor alakult ki komolyabb légi csata, amelyben több száz repülõgép vett részt. Két elõttem repülõ Messerschmittet fedeztem, amikor oldalról hirtelen egy Spitfire támadt rám, amelyet egy Messerschmitt Bf-109-es követett szorosan. El kellett kerülnöm a nyomjelzõ lövedékek sorozatát, d
ezért megpróbáltam jobbra dönteni a gépemet, de elkéstem. A bal motorból füst tört elõ és tudtam, nem tarthatom a pozíciómat a kötelékben. Balra és jobbra mindenütt Spitfire-ök vettek körül. Leborítottam, és teljes gázzal, csaknem függõleges zuhanórepülésben próbáltam menekülni: tudtam, hogy Messerschmittem nehezebb, következésképpen zuhanásban gyorsabb, mint a Spitfire. Legalább 800km/h-t érhettem el, a sebességmérõ majdnem kiakadt. A tengerszinten végül sikerült kivennem a zuhanásból, de a támadóimat már sehol se láttam. Ekkor leállítottam a bal motort, vitorlába állítottam a légcsavart, és visszafordultam a támaszpont,St. Aubin felé. Másfél óra múlva leszálltam."

1, 800km/h-nál Il2-ben a 110-es szétesik nem?
2, Ha találok még ilyen történeteket a könyvben leírjam ide nektek?

Zpogi
Thx.

Ja az jó lenne már,mert tegnap elõtt is szinte egyfolytában túlerõvel szemben kellett harcolni(pl. 6v14). Már sík ideg voltam(szídtam is az édes anyukájukat),hogy bárki aki belépett a Repkára mind kéknek állt. Írtam a vereseknek,hogy álljunk át mi is kéknek oszt mehet a Free for All,de szartak rám - sok láma.
Mindenesetre sikerült úgy is hasonló eredményt elérnem :),bár nem keveset fürödtem.

Nohab
Kb. olyan mint az Arma, csak 2.világháborús eszközökkel. Nem éppen egy rep. szim. Engem speciel nem is gyõzött meg, de azért követem a fejlesztését.
Her Laca
Köszi
De ez olyan gyalog békás lövöldözõs játék nem?
Vagy rep szim?

VO101Tom
Köszi! Engem mindenképp érdekel majd ez, az Arma is nagy kedvenc...

www.pumaszallas.hu

m1garand
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlom az Iron Front fórumot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1311272043

mlacix -tól lehet kérdezni a játékban bennfentes személy :D

makett.tk

VO101Tom
Gratula! <#eljen>
Mennék már én is, de kb még egy hétig biztos nem tudok :/

www.pumaszallas.hu

Zpogi
A második elismerésem a héten <#zavart1>

bár az y-t elírtam...

Te jó ég! :)) A legtöbb mozdulatot még a Tie fighterek sem tudnának lekövetni <#nevetes1>

Zpogi
Pumákhoz linkelték...jó pofa :)

http://www.youtube.com/v/0jAwbWsixuI&version=3

V Domino
Most raktam én is vissza.Lehet fikázni vagy nem,játékélményben még mindig fölényesen veri ezt a f@stalicska Clod-ot.

R.I.P. White Europe

Csak így hírtelen AI,víz 3D,stb..

Lista
acidrain
B@ssza meg a bughalmazát. Majd ha kijavították, akkor foglalkozok vele, addig marad az 1946.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Srácok.
Budapesten,vagy a közelben nincs valakinek egy CO hegesztõje kölcsön 1 napra?

LeonSilver
Mit javítottak? Lehet elõszedem megint.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Valamit már látnék duma helyett...Rof-tól ma nagyon szép javítás érkezett...
LeonSilver
Május 15. Már nincs messze.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Jaja:) Csak jelenjen már meg<#taps><#pias>

Her Laca
Nesze semmi fogd meg jól:)Én már nem is akarok foglalkozni ezekkel.
Mondjuk 1 év után bocsánatot kért ,de ettõl még jól át lettünk baxva.
És boldogabbak sem vagyunk. Elmennek a ....

Zpogi