IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valaki csak' futógép, nagyon másban(mint állóképesség)nem lesz jó.
Viszont Laca amit te írsz(tudom ez lehet a melód), az nem egészséges, viszont gondolom bele edzõdik az ember.
Viszont az igazi erõ, állóképesség az más.

Her Laca
Ismertem egy ficakot volt olyan 50 körüli 160 magas max 60 kilós. A nagy teli gázpalackot úgy kapta fel és hurcibálta mint egy szatyrot. Nekem rátették a vállamra oszt le is térdeltem izibe,pedig 20 éves 70 kilós sportos alkat voltam😊

Már mint a hegesztõ palackot,azt a nagy barárt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Érdekes módon igaz hogy nem mindíg bírják az izmos emberek a fizikai munkát ugyanúgy mint a ránézésre gyengébb alkatú melósok.Egy ismerõsömnek akkora bicepsze van mint a feje de fél óra kerti munkától kivan mint a liba.

Her Laca
Próbáltál már napi minimum 4 órát gugolni kezedben egy jó 10 kilós kõvel amit még elõre hajolva a helyére is kell tenni kinyújtott karral?
Szomszédom is olyan futóbolond,oszt mindig hívott,na mondtam neki egyszer hogy jó pénzt fizetek csak jöjjön el egy napra. Becsülettel melózott de már délben meg akart halni,hazaértünk és kérdeztem akar e futni 😊 Két napig mozogni nem birt😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Mármint 1 sorozatban nyomtam ennyit,voltak napok mikor ezt 2X megismételtem.Valamennyi eredménye volt de nem vastagodott sokat a karom sajnos,inkább csak szálkásodott egy kicsit.

Willenbrock
Nekem még most is izomlázam van a tegnapi fekvõtámaszozástól mert 3 hónap kihagyás után kezdtem újra.4X vagy 5X 65-t nyomtam általában naponta és 87 kg vagyok,mivel viszont hasra még lusta voltam edzeni ott bizony van némi felesleg😞 Elõször azt akarom hogy mellkasban,vállban és karban erõsödjek,a hasat majd utána edzem.Lábra eddig csak annyit edzettem hogy a 6-7 km-re lévõ munkahelyre bringával jártam.

Pl. próbáltatok már egy lábon gugolásba lemenni és felállni?
És ugyanezt pár kilóval a kézben?

Na igen. Az sem rossz. Azért a crossfit edzések nagyon durvák tudnak lenni. Habár az én két kedvencem a futás, és a kettlebell.
Az mindenkinek ki kellene próbálni, amennyiben tud még valamit is csinálni a melójától.
A hegymászós témában amúgy a serpás sztori visz. ismert tény.
Pl közöttük van a legtöbb csúcshódító.<#vigyor>

Her Laca
Mit sportól? Jöjön el hozzám két három kaloda 40*40 es követ felhordani a harmadik emeletre,oszt megtudja mi az a nehéz😊
Mindamellett elismelésre méltó.
Belegondolt már valaki,hogy pl a hegymászókat istenítik ha meghódítanak egy magas csúcsot,de a csóri serpáról nem sok szó esik, pedig õ is felnegy csak pár kilóval többet cipel közben😊

Mint mondottam a csaj sportoló. Mármint nem civil fogalmak szerint.
Tehát nem (csak)azért csinálja mert jól akar kinézni.
Nézzétek meg magát az edéseket is, aztán ha úgy tûnik nem nehéz, próbáljátok ki.
<#alien>
Beszartok...
hacsak nincsen meg 10 edzés a héten.
De ha majd egy kicsit lazít,1000% nõ lesz.

Willenbrock
Nem rossz de egy csajnak túlzás ennyi szálkás izom,veszít a nõies formájából egy kicsit.Persze még mindíg jobb mintha hájas lenne,de biztos szed valamilyen fehérjét is 😊

Her Laca
Bakker ez bökne akárhol fognám meg😊
Azért egy nõ ne legyen már olyan mint egy keszeg. Legyen feszes de gömbölyû😊 És az se baj ha annyit nyom mint két cementes zsák,már a régebbi fajtábol. Szerintem😊

Én ugyan nem szontyolodtam el,de én mielõtt kioktatok valakit elgondolkodok,rajta mit akart az illetõ,képzett e abban a témakörben amiben linkel stb.
Én találtam valamit amirõl úgy gondolom,szép és érdekes.
1:Ha neked nem tetszik vagy szerinted hamisitvány nem feltétlenül kell ezt tudatni,elég csak elmenni mellette szó nélkül.
2:Kurvára nem értek az ûrrepüléshez,máshoz értek,És nem elszontyolodtam,hanem ironizáltam,ahhoz nagyon sok kell ,hogy én elszontyolodjak,láttam már pár dolgot életemben😄

És tényleg fejezzük be itt,Béke!

A Béna.

Her Laca
Ejnye skacok. Nehogy már vita alakuljon ki köztetek. Szerinte,szerinted,szerimtem😊
Magán vélemény minden és pont.
Ennek is a retkes 1C az oka. Il2 rõl nem lehet beszélni😊Vagyis nem érdemes.

oke, koszi!

eljon meg az az ido mikor rajossz hogy nem muszaj minden kiigazitas miatt kell igy elszonytyolodni, remelem lezartuk itt a temat.

Na mi van rá találtál a kis kedvencemre??
Amúgy mint nõ, nekem már túl kemény, de le a kalappal ki*aszott kemény sportoló leányzó. és hát gyönyörû..de a kockás has nagyon perverz dolog nõnél.

LeonSilver
Két dologban is tévedsz.

Elõször is a vastag betûs ÉN éppen azt jeleni, hogy én így gondolom de más ettõl még gondolhatja máshogy.

Másodszor pedig már mondtam, hogy nem vagyok moderátor. Érted? HG vagyok és a kettõ nem ugyan az.

A témával kapcsolatos további nyûgjeidet PM-ben intézd.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Ez off,de nem bírtam ki mert a Papírkutyák mellett találtam.Mekkora szálkás karja van azért a csajnak,nekem sincs nagyobb :/

VO101Tom
A Shaw letölthetõ pumaszállásról is.

www.pumaszallas.hu

A tiédet meg az, hogy nem vagyunk barátok. Másrészt kérdezted, hogy csak szerinted szarrágás-e és ezért ennél objektívebb mögöttes véleményt feltételezvén -bocs- bátorkodtam érdeklõdni.
Hogy mi Még a tévedés nem értem -nyilván a vizsgálat, amelynek tucatnyi hozzáértõ szemtanú véleménye is része, az jutott hibás eredményre-, a vastagbetûs tévedhetetlen én fölényességét pedig a moderátori büszke tudat hozományaként tekintettem, tévesen, akkor ez önmagában is megáll.

A pilóta a megfelelõ kiképzés után vizsgát tesz, kap egy papírt és a felelõsséget hozzá. Meg kell tudni ítélni mit, mikor lehet, szabad, különben nem lesz pilóta. Többszörösen is rendelkezésre álltak a meteorológiai információk -ha a helyzetet önmagában még sem tudta volna valamiért megítélni- amikkel, de amik nélkül sem lehet másra kenni a bajt. Olyan döntéseket hozott, amik az idõjárással karöltve e szomorú eseményt okozták, a rossz döntések nélkül a dolog nem következik be.
Ezek a tények, ezért ha az évszázad meteorológiai csodája is járt volna a helyszínen, bizony õ viszi el a balhét.
A pilótatársai, szakemberek véleményének emlékeimben leledzõ homályos lenyomatait véletlenül sem keverném ide, mert homályosak és azoknak a felmerült kérdéshez semmi közük. -de azt még bátorkodom leírni, hogy mindkét felet rendkívül sajnálom, és bizony a repülésben a szerencsétlenséghez mindig több tényezõnek kell együtt állni, ezekbõl pedig a legritkább esetben marad ki az emberi.

Dunakeszi. Van elég gond ott most. A repteret tavaly az új önkormányzat ideiglenesen bezáratta.Minden elõdjét felülmúlóan,teljesíthetetlen milliós követelésekkel állt elõ a repülõklubokkal szemben. Majd újra kinyitották. Március végéig repülhetnek jelen állás szerint.Utána ki tudja mi lesz... Ott lebeg a kard a fejük felett. Egy vitorlázórepülõ világbajnok is repül ott,Gulyás György személyében.
De ez sokakat nem érdekel.Úgy tudom,hogy gyûjtést kellett rendezni annak érdekében,hogy a következõ világversenyre kijuthasson.Sajnos Malév nincs már,ami megvédhetné a két repülõklubot. Van viszont egy sokak számára nagyon értékes telek.

Országos szinten is megy a kavarás. A hatóság 21 év után rászállt az MRSZ-re,ami a legtöbb klubtulajdonú gép üzembentartója. Az üzembentartási engedályét visszavonták,és így nagyon sok gép nem repülhet. Télen ez ugye fõleg a motorosokat érintette. De lassan kezdõdnék a vitorlázórepülõ szezon.Viszont amíg nincs engedélye az MRSZ-nek,azok is állhatnak a földön.Ennek fényében pedig izgalmas szezon elé nézünk...

Ezzel egyébként az IHO egyik cikke is foglalkozik

Köszönöm,hogy kijavítottál,eljön majd az idõ mikor megérted,hogy nem muszáj mindent kiigazítani.
Vgy ha mégis akkor kulturáltabban😄

A Béna.

Nem kicsit provokátor. Annyi sértettség, és gyûlölet van benne , hogy csak na. fõleg a "színészek" mimikáját érdemes nézni.

Nagyon szepen latszik, mikor 1.13 nal atlepi a hangsebesseget.

Jol kikevertek a hangokat, de a Saturn V hoz nem sok koze van, ez egy ursiklo.

No de inkább itt van egy újabb gyöngyszem a gyûjteményembõl:
Hangerõ fel,csapunk egy kört a saturnV-tel.

A Béna.

Konkrétan én azon lepõdtem meg ami a végén van...
A sas a zászlóval...na az szégyen.
Magyarországon nem a klasszikus rasszizmus dívik,Magyarországon gazdasági rasszizmus van és a kettõ nem ugyanaz.

A Béna.

Alapvetõen én sem.
Csak ha kell.
Látta valaki a "rasszizmus szívás" címû you tube videókat?!
katasztrófa. Erõs öngól,amennyiben a gyûlölet csökkentése volt a cél.

LeonSilver
Ja. Ez eléggé jellemzõ rám 😉
Amúgy nem vagyok híve a nézeteltérések erõszakos rendezésének. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez is tévedés barátom. Nem vagyok moderátor, és azt sem értem, hogy kerül most ez ide.
Én úgy gondolom, hogy eddig sem éltem vissza azzal, hogy HG vagyok és ezután sem szándékozom. Azt gondolom, inkább ez kerülte el a figyelmedet.

Akkor többet kellett volna!<#alien>
Nehogy meg haragudj ,de mindig felvidít ahogy átmenet nélkül leszel jég..habár akivel szemben, annak biztos nem olyan vidító.

<#nevetes1> Jaa jó, Herr Moderátor! <#nevetes1> Sajnos ez az tény elkerülte a figyelmemet...

LeonSilver
Tévedés.
Egyszer verekedtem igazából, akkor is egy barátomat (együtt zenéltünk) védtem meg. :p

<#buck>
Leon,te nagyon verekedõs lehettél gyerek korodban.
<#papakacsint>

LeonSilver
Többek között azért, mert egy barátom aki történetesen kint volt egészen másként adta elõ.
Valamint azért, mert én annak tartom.

Nagyon állat. Együtt röhögtünk(õ nevetett<#vigyor>) a párommal.
Nem is értem miért nem néztem meg eddig,valahogy kimaradt.

A szotokán kérem,na az kemény dolog<#violent>
Amúgy meg szívesen.

A Béna.

Her Laca
Én nem láttam még ,de most potyogtak a könnyeim. Asszony bejött,hogy miért nyerítek.
Azonnal meg kell néznem.😊

Zpogi
Mikor anno láttam a filmet,ennél a résznél sírva fetrengtem a röhögéstõl XD

Köszi,hogy felidézted ezt az élményt 😊

Nem kötekedés de mér is szarrágás? -most nem egy bulvár cikk egyéb baromságaira gondolok. A vizsgálat lezárult, aszerint a felelõsség az övé, a többi a bíróság dolga. A szomorú tény az, hogy elcseszte. Hogy ezt hülyén írják le, az más tészta.

LeonSilver
Ó basszadmeg 😄

Fsx2004,aztatat nem mondtam.

Bakker srácok! Nem is tudom mit is mondjak!
Most néztem fel a pc pilotra,és látom , hogy megcsinálták a Péri repteret! (Ott ugrottam, még mielõtt bevonultam-máshogy nem lehettem mélységis.) Azóta talán nem is voltam ott, de tudtam hogy épült beton kifutó meg miegymás.Na..megnéztem a képeket-és mintha megállt volna az idõ, már az épületek tekintetében, kurva profin megcsináltak minden, még a vakolat hiány is. Nagyon állat!

Her Laca
Ezen szó szerint behugyoztam😊<#rinya><#taps>

Papírkutyák
Ez legalább annyira "beteg" mint a Brian élete😄

A Béna.

üdv. tehát a szakértök szerint a földetérést a levegöben kell végre hajtani, magasság vesztést elkerülve. hát gratulálok
LeonSilver
Ez szerintem lófasz és esti fény!

A vádirat alapján a pilóta felelõssége egyértelmû: „A tõle elvárható figyelmet és körültekintést elmulasztva, a gépet nem a mindvégig fennálló, idõjárási körülményeknek megfelelõen vezetve, intenzíven magasságot veszített”.

Buzik.

LeonSilver
EZ csak szerintem szarrágás?? Az agyamat eldobom...

Koszi! Talatam egy .pdf formatumot az In pursuit bol, a kepek nem tul jo minoseguek, de azert latszik, hogy mi tortenik. Itt!