IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont Laca amit te írsz(tudom ez lehet a melód), az nem egészséges, viszont gondolom bele edzõdik az ember.
Viszont az igazi erõ, állóképesség az más.
Már mint a hegesztõ palackot,azt a nagy barárt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szomszédom is olyan futóbolond,oszt mindig hívott,na mondtam neki egyszer hogy jó pénzt fizetek csak jöjjön el egy napra. Becsülettel melózott de már délben meg akart halni,hazaértünk és kérdeztem akar e futni 😊 Két napig mozogni nem birt😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És ugyanezt pár kilóval a kézben?
Az mindenkinek ki kellene próbálni, amennyiben tud még valamit is csinálni a melójától.
A hegymászós témában amúgy a serpás sztori visz. ismert tény.
Pl közöttük van a legtöbb csúcshódító.<#vigyor>#vigyor>
Mindamellett elismelésre méltó.
Belegondolt már valaki,hogy pl a hegymászókat istenítik ha meghódítanak egy magas csúcsot,de a csóri serpáról nem sok szó esik, pedig õ is felnegy csak pár kilóval többet cipel közben😊
Tehát nem (csak)azért csinálja mert jól akar kinézni.
Nézzétek meg magát az edéseket is, aztán ha úgy tûnik nem nehéz, próbáljátok ki.
<#alien>#alien>
Beszartok...
hacsak nincsen meg 10 edzés a héten.
De ha majd egy kicsit lazít,1000% nõ lesz.
Azért egy nõ ne legyen már olyan mint egy keszeg. Legyen feszes de gömbölyû😊 És az se baj ha annyit nyom mint két cementes zsák,már a régebbi fajtábol. Szerintem😊
Én találtam valamit amirõl úgy gondolom,szép és érdekes.
1:Ha neked nem tetszik vagy szerinted hamisitvány nem feltétlenül kell ezt tudatni,elég csak elmenni mellette szó nélkül.
2:Kurvára nem értek az ûrrepüléshez,máshoz értek,És nem elszontyolodtam,hanem ironizáltam,ahhoz nagyon sok kell ,hogy én elszontyolodjak,láttam már pár dolgot életemben😄
És tényleg fejezzük be itt,Béke!
A Béna.
Magán vélemény minden és pont.
Ennek is a retkes 1C az oka. Il2 rõl nem lehet beszélni😊Vagyis nem érdemes.
Amúgy mint nõ, nekem már túl kemény, de le a kalappal ki*aszott kemény sportoló leányzó. és hát gyönyörû..de a kockás has nagyon perverz dolog nõnél.
Elõször is a vastag betûs ÉN éppen azt jeleni, hogy én így gondolom de más ettõl még gondolhatja máshogy.
Másodszor pedig már mondtam, hogy nem vagyok moderátor. Érted? HG vagyok és a kettõ nem ugyan az.
A témával kapcsolatos további nyûgjeidet PM-ben intézd.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Hogy mi Még a tévedés nem értem -nyilván a vizsgálat, amelynek tucatnyi hozzáértõ szemtanú véleménye is része, az jutott hibás eredményre-, a vastagbetûs tévedhetetlen én fölényességét pedig a moderátori büszke tudat hozományaként tekintettem, tévesen, akkor ez önmagában is megáll.
A pilóta a megfelelõ kiképzés után vizsgát tesz, kap egy papírt és a felelõsséget hozzá. Meg kell tudni ítélni mit, mikor lehet, szabad, különben nem lesz pilóta. Többszörösen is rendelkezésre álltak a meteorológiai információk -ha a helyzetet önmagában még sem tudta volna valamiért megítélni- amikkel, de amik nélkül sem lehet másra kenni a bajt. Olyan döntéseket hozott, amik az idõjárással karöltve e szomorú eseményt okozták, a rossz döntések nélkül a dolog nem következik be.
Ezek a tények, ezért ha az évszázad meteorológiai csodája is járt volna a helyszínen, bizony õ viszi el a balhét.
A pilótatársai, szakemberek véleményének emlékeimben leledzõ homályos lenyomatait véletlenül sem keverném ide, mert homályosak és azoknak a felmerült kérdéshez semmi közük. -de azt még bátorkodom leírni, hogy mindkét felet rendkívül sajnálom, és bizony a repülésben a szerencsétlenséghez mindig több tényezõnek kell együtt állni, ezekbõl pedig a legritkább esetben marad ki az emberi.
De ez sokakat nem érdekel.Úgy tudom,hogy gyûjtést kellett rendezni annak érdekében,hogy a következõ világversenyre kijuthasson.Sajnos Malév nincs már,ami megvédhetné a két repülõklubot. Van viszont egy sokak számára nagyon értékes telek.
Országos szinten is megy a kavarás. A hatóság 21 év után rászállt az MRSZ-re,ami a legtöbb klubtulajdonú gép üzembentartója. Az üzembentartási engedályét visszavonták,és így nagyon sok gép nem repülhet. Télen ez ugye fõleg a motorosokat érintette. De lassan kezdõdnék a vitorlázórepülõ szezon.Viszont amíg nincs engedélye az MRSZ-nek,azok is állhatnak a földön.Ennek fényében pedig izgalmas szezon elé nézünk...
Ezzel egyébként az IHO egyik cikke is foglalkozik
Vgy ha mégis akkor kulturáltabban😄
A Béna.
Hangerõ fel,csapunk egy kört a saturnV-tel.
A Béna.
A sas a zászlóval...na az szégyen.
Magyarországon nem a klasszikus rasszizmus dívik,Magyarországon gazdasági rasszizmus van és a kettõ nem ugyanaz.
A Béna.
Csak ha kell.
Látta valaki a "rasszizmus szívás" címû you tube videókat?!
katasztrófa. Erõs öngól,amennyiben a gyûlölet csökkentése volt a cél.
Amúgy nem vagyok híve a nézeteltérések erõszakos rendezésének. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én úgy gondolom, hogy eddig sem éltem vissza azzal, hogy HG vagyok és ezután sem szándékozom. Azt gondolom, inkább ez kerülte el a figyelmedet.
Nehogy meg haragudj ,de mindig felvidít ahogy átmenet nélkül leszel jég..habár akivel szemben, annak biztos nem olyan vidító.
Egyszer verekedtem igazából, akkor is egy barátomat (együtt zenéltünk) védtem meg. :p
Leon,te nagyon verekedõs lehettél gyerek korodban.
<#papakacsint>#papakacsint>
Valamint azért, mert én annak tartom.
Nem is értem miért nem néztem meg eddig,valahogy kimaradt.
Amúgy meg szívesen.
A Béna.
Azonnal meg kell néznem.😊
Köszi,hogy felidézted ezt az élményt 😊
Most néztem fel a pc pilotra,és látom , hogy megcsinálták a Péri repteret! (Ott ugrottam, még mielõtt bevonultam-máshogy nem lehettem mélységis.) Azóta talán nem is voltam ott, de tudtam hogy épült beton kifutó meg miegymás.Na..megnéztem a képeket-és mintha megállt volna az idõ, már az épületek tekintetében, kurva profin megcsináltak minden, még a vakolat hiány is. Nagyon állat!
Ez legalább annyira "beteg" mint a Brian élete😄
A Béna.
A vádirat alapján a pilóta felelõssége egyértelmû: „A tõle elvárható figyelmet és körültekintést elmulasztva, a gépet nem a mindvégig fennálló, idõjárási körülményeknek megfelelõen vezetve, intenzíven magasságot veszített”.
Buzik.