IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A két könyv írójának biojából másoltam ki:
Johan Kylander:
I'm a marketing professional - copywriter and creative director - who spent far too much time in the past indulging in online air combat simulations. In so doing I learned through my own and others' mistakes what works and patently does not work in the virtual sky.
Robert L. Shaw:
Robert L. Shaw holds a masters degree in aeronautical engineering and spent 14 years in U.S. Navy fighter aviation. He flew over 4,000 hours, mostly in the F-4 and F-14. He is currently in the U.S. Naval Reserve and is a flight instructor, airline pilot and consulting engineer."
www.pumaszallas.hu
Ha arra gondolok , hogy az ember az irányába érkezõ támadási szándékot "érzi" meg, akkor is nehéz elképzelni ezt, ha az ellen akár több ezer km is lehet fizikailag...+ a környezet is virtuális...hááááát..<#alien>#alien>
ja sejtem , hogy a témát nem gondoljátok ilyen komolyan, de én már sokat agyaltam ezen...a ROF-ban volt pár érdekes megérzésem, de aztán mindig meg tudtam magyarázni létezõ okokkal.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Jöhet az bárhonnan,ezért tekergeti az ember a fejét állandóan:) Aztán vagy észreveszi ,vagy nem.
A Clod ban ha éppen jó szögbõl támad valaki ,észre sem veszi az ember még ha közel is van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk én mindig felfele tendálok még ha 6 K -n is vagyok ,mert rettegek ,hogy megcsapnak. Akkor én már érzékelem a láthatatlan veszélyt nem?
Meg amúgy is fosok mindig,hogy valaki lelõ ,tehát akkor ez jó:)
Nem tudunk amúgy sem csinálni semmit,bár majd arra leszek kíváncsi amikor a köv részt "jó " sokan megveszik. Lehet repül az egész bagázs,és jó lesz munkanélkülinek lenni oroszhonban. Mi evvel tudunk büntetni én aszondom.
"Jani, a situation awarness - rõl (SA) beszéltünk már elég sokszor, kikerestem hát az inpursuit-ban az ezzel kapcsolatos részt. Ez egy táblázatban foglalja össze, s a pilóta mérhetõ képességeihez köti annak szintjeit:
0.szint - A pilóta egyáltalán nem tud sikeres akciót véghezvinni.
1.szint - A pilóta képes fenntartani a koordinált repülés állapotát, leolvasni a mûszereit, és nyomon követni egy másik repülõgép mozgását.
2.szint - A pilóta képes a mûszereire tekintés nélkül nyomon követni egy másik repülõgép mozgását, vagy egy objektumot a magasságra való tekintet nélkül.
3.szint - A pilóta minden különösebb nehézség nélkül nyomon tudja követni egyidejûleg több repülõgép mozgását, valamint egyazon idõben tud navigálni is.
4.szint - A pilóta minden esetben nyomon tudja követni a közelében lévõ összes repülõgép mozgását, valamint képes megbecsülni azok energiaállapotát a sajátjához viszonyítva.
5.szint - A pilóta a látótávolságon kívülrõl képes észlelni a veszélyt."
de hogy egy játék technikai oldalról alapból játszhatatlan, és erre egy év sem elég hogy valamelyest hejrehozzák, az már más tészta
persze szerény véleményem szerint nincs olyan bíróság a világon amelyik igazat adna a játékosoknak egy ilyen perben
ennyi erõvel a fél világot be lehetne perelni mert szart adnak el
GOOBY, pls
Nem csodálkoznék azon, ha visszakoznának, egyre durvább ami a fórumokon megy. "Shitstorm" a jó kifejezés erre :) A Bioware játékok és DLC-k bojkottja, a facebookos tiltakozások (csak elsõ nap több mint 40000 "dislike", hatalmas szám), a különbözõ játék értékelõ oldalak szervezett lehúzása (mindenhol 90% fölött vannak a hivatalos értékelések, a játékosi meg olyan 30% környékén). A játék befejezése a Bioware fórumozók 95%-a szerint szar. PR szempontból a elsõ hetében ez biztos rémálom, de ha nem lépnek, akkor az eladásaik esni fognak - és a fejeseknek csak ez számít, én viszont ebben bízom, mert amíg "fentrõl" leszarják a dolgot, addig nem fognak pénzt, munkaerõt és idõt áldozni semmilyen javításra
Lacáéknak mondom, ezt 1C-vel és Clod-al azért nem lehet összehasonlítani, mert a clodnál bevallottan szar amit kaptunk, a készítõk mondják hogy javítják, és dolgoznak is rajta. Hogy mikorra és hogyan, az más kérdés, de a Bioware ezzel szemben azt mondja, hogy semmi baj a játékukkal, ezt így is akarták, ezen nem változtatnak. Lesznek majd DLC-k azokat vedd majd meg (ezt volt pofájuk kiírni a játék befejezetõ képsoraira is). És ez teljesen ellentétes mindennel, amivel a játékot reklámozták, szal valszeg az a feljelentõsdi meg is állná a helyét. Clodnál ez neccesebb, ott egy év, és 5-600 játék óra után melyik bíróságnak adod be, hogy játszhatatlan a cucc, és nem azt kapod amit mondtak?
www.pumaszallas.hu

GOOBY, pls
Hat sajna a 3. ME se az igazi, en is masra szamitottam.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez még hatalmas
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Az Operában Opera Turbo van (bal alul kis ikon), az a weblap tartalmat még a szerver oldalon tömöríti, és úgy szedi le. A képek szar minõségûek, de azért valamennyire megmaradnak.
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Boldogult ifjú koromban ernyõztem ,jó is volt az de mostanság már nem erõltetném. :)
Szóval röviden a repülés az kúúúúúúúúúúúúúúú.va drága egy dolog ,és sajna nem az én pénztárcámhoz méretezték.Már mint azon részét ami érdekel.
...persze okot mindig lehet találni... ;)
A CoD célhardver árából meg mennyetek repülni, itt a tavasz! ;)
Én most már gonosz vagyok és azt kívánom nekik,hogy bukjanak egy szééééééééép nagyot. Arrogáns ,semmirekellõ banda. Ez az én véleményem:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Teljesen okés szerintem.