IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Az a baj,hogy ami nem börrög az számomra nem érdekes. Nem vagyunk egyformák😊 Sárkány az meg kell a francnak,sikló ernyõ dettó.
Boldogult ifjú koromban ernyõztem ,jó is volt az de mostanság már nem erõltetném. 😊
Szóval röviden a repülés az kúúúúúúúúúúúúúúú.va drága egy dolog ,és sajna nem az én pénztárcámhoz méretezték.Már mint azon részét ami érdekel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Motorossárkány és csõvázas "merevszárnyú" is van ennyiért, hát még siklóernyõ, akár motorral. Movit vagy UL kiképzés és sok repülés olcsó óradíjjal is simán "van" ennyiért. ...de hidd el ha már börrög, az már nem az igazi!
...persze okot mindig lehet találni... 😉

Her Laca
Ok😊 Most nézek valami repülõ féleséget mondjuk úgy fél milla környékén😊 Ha tudsz valamit aminek szárnya és motorja van ,no meg képes a levegõben is maradni velem ennyiért, jelezd légyszi:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Off: Meglestem az öfisöl és az ATAG fórumot, tényleg nincs nagy örömködés de az utóbbiban valaki linkelt egy klasszikust. Mivel vannak itt jó muzsikára fogékonyak egy bõvített verzió elfér itt is:

A CoD célhardver árából meg mennyetek repülni, itt a tavasz! 😉

Her Laca
Az a baj,hogy oroszok. Ezekre nem vonatkozik semmi törvény,vagyis pont leszarják. Max az UBI-t lehetne de ennek a jogi hátterével nem vagyok tisztában.
Én most már gonosz vagyok és azt kívánom nekik,hogy bukjanak egy szééééééééép nagyot. Arrogáns ,semmirekellõ banda. Ez az én véleményem😊

BN!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Sztem sima szellõzõ ablak.😊 Ha hátrahúzzuk a kabintetõt akkor nõ a légellenállás és csökken a sebesség.(Hú de állati okosat és újat mondtam most😉) Plusz ha körülöttük szálldosnak a srapnelek nem biztos hogy jó 5let nyitott kabintetõvel repkedni, ha a kabintetõ hátra van húzva, akkor nagyobb a hideg és cúg is, nem beszélve arról ha mondjuk kiviszi a térképet a menetszél az elég bajos.(ez megint egy állati nagy bölcsesség volt tõlem)

V43 1105
Isten éltessen !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sanyo
Régi Storm of War videók és képek.

www.pcpilot.hu

A névnapomra ma megkaptam az eredeti verziós 1946-ot. A leírás szerint mindenfajta extra cucc van a DVD-n, bónusz gyanánt, majd megsasolom õket.
LeonSilver
Szerintem az EULA kivédi ezt a lehetõséget. Ha nem így lenne, már sok-sok per zajlott volna más, hasonló szar játék miatt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem hiszek ebben a sérülés rendszerben.Armában sem okés rendesen.Akkor már ez:Steel Fury - Kharkov 1942

Teljesen okés szerintem.
üdv, ezen már én is gondolkodtam, talán ha összeállnánk jutnánk valamire. esetleg ha valaki ismer ügyvédet megkérdezhetné. vagy naiv vagyok
LeonSilver
Azt sajnálom, hogy a buzeráns amcsik nem találtak még ki erre is valami "törvényt". Nagyon szívesen visszaperelném a pénzemet, mert ez így lófasz és esti fény.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Sajnálatos. Asszem evvel megássák a sírjukat,olvastam a fórumukon,hogy már Atagos krapekok is letették a borot.
Elegük lett.

Sanyo
Most nem volt semmi és úgy tûnik egy darabig nem is lesz.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Csak érdeklõdtem😊 De nem foglalkoztat annyira 😊) mint gondolnád .

Zpogi
Nem volt semmilyen Pénteki frissítés most sem,úgy tûnt B "asz" 6 "juk" besértõdött.

Aztán azt írta,hogy amíg nem jön ki a patch(az Iljára vár),addig nem informál minket,mert a patch-rõl nincs infó a megjelenés elõtt,a többi miatt meg több negatív visszajelzést kapott mint pozitívat - mert ugye mindenki a "szent" patch-re kíváncsi.

A patch iránti kíváncsiságod gondolom a "Leszaromtabletta" mellékhatása,ugye?<#whatever><#papakacsint>

Her Laca
Volt valami hír a pöcs rõl? Már mint pénteken.

VO101Tom
Az jó lenne, nekem ez van meg (B-2-esrõl): Ju 87 B-2 Betriebsanleitung (1940 Jun).pdf Azonosítója: D. (Luft) T.2335/1

www.pumaszallas.hu

Nesu
Ha elmegyünk a Technikai múzeumba megkérdezem hogy van e valamilyenféle kézikönyvet a korabeli repgépekrõl .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Eiserne Kreuz !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Kössz a videót !!!!!!!,meg is rendeltem elõrendeléssel

Nesu
One Six Right Movie

16 R

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszönöm. Ezt az oldalt nem találtam tegnap. Sajna a condor klubbról még hajnalban sem engedett tölteni.

Nem tudja valaki, hogy a régi bop.agria oldalnak mi az új címe? Emlékszem, hogy volt valami új, de nem jut eszembe, pedig le szeretném szedni azok a régi szimulátorokat amik fönnvoltak ott a szimulátor múzeumban😊

Utóbbi esetbeN és a mezõgazdasági repüléseknél természetesen nem a Stukára gondolok, hanem hasonló, hátracsúszó megoldással bíró típusokra.

Itt vannak letölthetõ terepek alul. Van köztük, szat illetve légifotó alapú is, pl ALps XL, Central Germany. Az utóbbihoz legalább 1GB memória ajánlott a videókártyán.

Talán egy kis ablak? :-))A nagy ablakok funkciójával, hogy levegõt engedjen be, valamint "páramentesít".
Hátratolt dekkel "szellõztetni" finoman szólva sem lenne kényelmes, ahogy ezt a késõbbi mezõgazdasági repülések során -lassan, földközelben- sem használták. Ha bejegesedett, a kis ablak sem fog kinyílni, ha meg olaj gátolja a kilátást, az meg ott be is jön, tehát ott leskelõdni nem lenne okos ötlet. Utóbbi esetbe viszont pont a hátratolt dekk lehet hasznos, hiszen oldalra kilátni épp elég navigáláshoz, leszálláshoz.

Most már áruljátok el, hogy mi az ördög az a kis ablak. A vördere Klappe! :-)))
LeonSilver
Ott a Bilux 😄

A kommenteket is olvasd át !
LeonSilver
Jáááááááááááááááááááj. Tündér Lala 😄

LeonSilver
Még nem, de már töltöm le és majd megvizuálom. Mondjuk a Garasin után nem Savaria lett egybõl a laktanya. Közbejött névileg az 56. Budapesti Forradalmi Dandár elnevezés is..

Silver, ezt láttad már ?
google-n nem találtam, mindegy várok.

Papa01
Próbálj rákeresni a scenery nevére a google-ön. Nekem ez bevált. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
hát, akkor nincs mit tenni, várni kell.

www.pumaszallas.hu

Közben megtaláltam ezt a condor-club.eu-t, regisztráltam is és van fent egy elég nagy méretû kelet-magyarországi scenery, csak nem tudom letölteni, mert folyton azt írja , hogy az ingyeneseknek az összes csatorna használatban van.

VO101Tom
Dehogynem. Pl innen: http://www.condor-club.eu/home/1/, vagy ezen a linken világtérképen nézheted honnan akarsz leszedni repülési területet: http://www.condor-club.eu/sceneriesmap/241/
Van Magyarország is, de nem tudom, hogy a google mapos térképeket betiltották-e már (google miatt). Ha igen, és nem tudod leszedni, akkor szólj, és átküldöm valahogy.
A magyar Condor oldalt ismered? http://www.pumaszallas.hu/condor.html Itt is voltak, elvileg a letöltések majd a Scenery-k-re klikkelve, de most néztem a linkek nem élnek már.

www.pumaszallas.hu

Az ESEt-nél nem találom a tüzfal beállításait.
A win tüzfalon be. Az Az ESET-et megnézem
Tom, a Condor szimulátorról a youtube-on találtam olyan videót amin a táj nagy felbontáson van.
http://www.youtube.com/watch?v=wGSoRL-D0_A
Olvasgattam fórumokat, valaki a google maps alapján le tudja generálni a tájat de fogalmam sincsen, hogyan. Láttam skót tájat is. Nem ismersz olyan oldalt ahol letölthetõ scennery-k vannak?

A gépeden lévõ tûzfalon is be van állítva? Nekem ESET van és ott is be kellene állítanom, ha engedném.

Kén egy kis segítség.

Pirelli DRG A225G T-home-os router van itthon.Itt kéne beállítani 21000-ás portot,hogy lehessen csatlakozni hozzám, ha nyitni akarok egy szervert.
Time out hibaüzenettel nem tud csatlakozni hozzám senki sem.
Én bárkihez tudok.
V Domino
Nekem egybõl ez a jelenet ugrott be

R.I.P. White Europe

Azt hiszem Bovingtonban van egy kiállítva. Nekem a Porsche tornyos sokkal jobban tetszik. Mindig összekeverem a 2 féle toronyváltozatú királytigrist.😊

VO101Tom
Gondolom nem véletlenül, Porsche tornyos tigrisbõl csak nagyon kevés épült. Azok is a gyártás kezdetén.

www.pumaszallas.hu

Ezek a legfelsõ képen Henschel tornyos királytigrisek.
A Porsche pedig így néz ki:
http://www.phpshopxml.com/quakit.shop/getNewCID/true/function/itemPageDisplay/shopItemCode/TAM32539/setShopProfileCode/USA