IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv, ezen már én is gondolkodtam, talán ha összeállnánk jutnánk valamire. esetleg ha valaki ismer ügyvédet megkérdezhetné. vagy naiv vagyok
LeonSilver
Azt sajnálom, hogy a buzeráns amcsik nem találtak még ki erre is valami "törvényt". Nagyon szívesen visszaperelném a pénzemet, mert ez így lófasz és esti fény.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Sajnálatos. Asszem evvel megássák a sírjukat,olvastam a fórumukon,hogy már Atagos krapekok is letették a borot.
Elegük lett.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Most nem volt semmi és úgy tûnik egy darabig nem is lesz.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Csak érdeklõdtem😊 De nem foglalkoztat annyira 😊) mint gondolnád .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Nem volt semmilyen Pénteki frissítés most sem,úgy tûnt B "asz" 6 "juk" besértõdött.

Aztán azt írta,hogy amíg nem jön ki a patch(az Iljára vár),addig nem informál minket,mert a patch-rõl nincs infó a megjelenés elõtt,a többi miatt meg több negatív visszajelzést kapott mint pozitívat - mert ugye mindenki a "szent" patch-re kíváncsi.

A patch iránti kíváncsiságod gondolom a "Leszaromtabletta" mellékhatása,ugye?<#whatever><#papakacsint>

Her Laca
Volt valami hír a pöcs rõl? Már mint pénteken.

VO101Tom
Az jó lenne, nekem ez van meg (B-2-esrõl): Ju 87 B-2 Betriebsanleitung (1940 Jun).pdf Azonosítója: D. (Luft) T.2335/1

www.pumaszallas.hu

Nesu
Ha elmegyünk a Technikai múzeumba megkérdezem hogy van e valamilyenféle kézikönyvet a korabeli repgépekrõl .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Eiserne Kreuz !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Kössz a videót !!!!!!!,meg is rendeltem elõrendeléssel

Nesu
One Six Right Movie

16 R

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszönöm. Ezt az oldalt nem találtam tegnap. Sajna a condor klubbról még hajnalban sem engedett tölteni.

Nem tudja valaki, hogy a régi bop.agria oldalnak mi az új címe? Emlékszem, hogy volt valami új, de nem jut eszembe, pedig le szeretném szedni azok a régi szimulátorokat amik fönnvoltak ott a szimulátor múzeumban😊

Utóbbi esetbeN és a mezõgazdasági repüléseknél természetesen nem a Stukára gondolok, hanem hasonló, hátracsúszó megoldással bíró típusokra.

Itt vannak letölthetõ terepek alul. Van köztük, szat illetve légifotó alapú is, pl ALps XL, Central Germany. Az utóbbihoz legalább 1GB memória ajánlott a videókártyán.

Talán egy kis ablak? :-))A nagy ablakok funkciójával, hogy levegõt engedjen be, valamint "páramentesít".
Hátratolt dekkel "szellõztetni" finoman szólva sem lenne kényelmes, ahogy ezt a késõbbi mezõgazdasági repülések során -lassan, földközelben- sem használták. Ha bejegesedett, a kis ablak sem fog kinyílni, ha meg olaj gátolja a kilátást, az meg ott be is jön, tehát ott leskelõdni nem lenne okos ötlet. Utóbbi esetbe viszont pont a hátratolt dekk lehet hasznos, hiszen oldalra kilátni épp elég navigáláshoz, leszálláshoz.

Most már áruljátok el, hogy mi az ördög az a kis ablak. A vördere Klappe! :-)))
LeonSilver
Ott a Bilux 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A kommenteket is olvasd át !
LeonSilver
Jáááááááááááááááááááj. Tündér Lala 😄

LeonSilver
Még nem, de már töltöm le és majd megvizuálom. Mondjuk a Garasin után nem Savaria lett egybõl a laktanya. Közbejött névileg az 56. Budapesti Forradalmi Dandár elnevezés is..

Silver, ezt láttad már ?
google-n nem találtam, mindegy várok.

Papa01
Próbálj rákeresni a scenery nevére a google-ön. Nekem ez bevált. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
hát, akkor nincs mit tenni, várni kell.

www.pumaszallas.hu

Közben megtaláltam ezt a condor-club.eu-t, regisztráltam is és van fent egy elég nagy méretû kelet-magyarországi scenery, csak nem tudom letölteni, mert folyton azt írja , hogy az ingyeneseknek az összes csatorna használatban van.

VO101Tom
Dehogynem. Pl innen: http://www.condor-club.eu/home/1/, vagy ezen a linken világtérképen nézheted honnan akarsz leszedni repülési területet: http://www.condor-club.eu/sceneriesmap/241/
Van Magyarország is, de nem tudom, hogy a google mapos térképeket betiltották-e már (google miatt). Ha igen, és nem tudod leszedni, akkor szólj, és átküldöm valahogy.
A magyar Condor oldalt ismered? http://www.pumaszallas.hu/condor.html Itt is voltak, elvileg a letöltések majd a Scenery-k-re klikkelve, de most néztem a linkek nem élnek már.

www.pumaszallas.hu

Az ESEt-nél nem találom a tüzfal beállításait.
A win tüzfalon be. Az Az ESET-et megnézem
Tom, a Condor szimulátorról a youtube-on találtam olyan videót amin a táj nagy felbontáson van.
http://www.youtube.com/watch?v=wGSoRL-D0_A
Olvasgattam fórumokat, valaki a google maps alapján le tudja generálni a tájat de fogalmam sincsen, hogyan. Láttam skót tájat is. Nem ismersz olyan oldalt ahol letölthetõ scennery-k vannak?

A gépeden lévõ tûzfalon is be van állítva? Nekem ESET van és ott is be kellene állítanom, ha engedném.

Kén egy kis segítség.

Pirelli DRG A225G T-home-os router van itthon.Itt kéne beállítani 21000-ás portot,hogy lehessen csatlakozni hozzám, ha nyitni akarok egy szervert.
Time out hibaüzenettel nem tud csatlakozni hozzám senki sem.
Én bárkihez tudok.
V Domino
Nekem egybõl ez a jelenet ugrott be

R.I.P. White Europe

Azt hiszem Bovingtonban van egy kiállítva. Nekem a Porsche tornyos sokkal jobban tetszik. Mindig összekeverem a 2 féle toronyváltozatú királytigrist.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Gondolom nem véletlenül, Porsche tornyos tigrisbõl csak nagyon kevés épült. Azok is a gyártás kezdetén.

www.pumaszallas.hu

Ezek a legfelsõ képen Henschel tornyos királytigrisek.
A Porsche pedig így néz ki:
http://www.phpshopxml.com/quakit.shop/getNewCID/true/function/itemPageDisplay/shopItemCode/TAM32539/setShopProfileCode/USA

Garou
Sírok.

Erre várok 10 éve. Lehet kirúgnak a melóhelyrõl majd miatta, nem érdekel. 😊

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

VO101Tom
Igen, én is azt remélem, hogy a multit nem qrják el, mert attól, hogy, hogy arma II motorral készül, a pályák, a multi rész, stb lehet egyedi (egyedien szar) akár.

www.pumaszallas.hu

mijki
Szerintem megveszem, persze csak a multi miatt. 😊 4-5-en be a tankba és elõre! 😊

Jó lesz ez. 😊

"Advanced game systems, such as realistic damage models for tanks, destructible environment, hitching and unhitching artillery, etc."

"realistic damage for tanks" <-- ez hiányzott armából nekem. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

SgtChris
Erõsen tetszetõs... :-) 2 napja kaptam meg az Arma2-höz az OA kiegészítõ lemezt, de ez is olyannak néz ki, aminek a polcomon a helye :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Május 25-én a boltokba kerül az Iron Front.
Arma II engine, 2.vh.

http://ironfront.deepsilver.com/en/

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
B-2

www.pumaszallas.hu

😞

Köszi az infókat, isteniek a képek is.😊 A Clodban B-1 v. B-2-es Stuka van? Az il-2 1946-ban sima 4.11-es patch-el sem kis ablak, de még a rakétakilövõ nyílás helye sincs meg.😞 A messeren viszont kiválóan látszik.

Februárban hunyt el.
VO101Tom
Igen, az is lehetne, de Stukából jelzõpisztollyal az ablak alatti lyukon lõttek ki. Asszem a B-1-en még nem, de a B-2 Stukán ez már így volt, a kezelési könyve is beépített jelzõpisztolyt ír, és több ábrán is odaskiccelik a lyukat.

Itt az 1-es

Itt a 5-ös

(Ha nincs meg ez a doksi, és érdekel, innen leszedheted: Junkers Ju 87 B-2 Betriebsanleitung)

Ez a lyuk a fényképeken is tök jól látszik. Nem csak B-n, hanem a késõbbi típusokon is.

Ezek után már csak meg kéne nézni, Clodban ott van-e 😊

www.pumaszallas.hu

Holnap F1 idõmérõ edzés reggel 6:40-tõl.6 világbajnok van az idei mezõnyben(Schumacher,Raikkonen,Vettel,Hamilton,Button,Alonso),úgyhogy szerintem egy izgalmas évad lesz az idei. Továbbá nem kell már hallgatni Czollner Gyula pártatlan közvetítés címén elõadott nyílt szurkolását sem:
F1