IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Tennék.
    A rof sikeres pénzügyileg. Akik azt megvették, megveszik ezt is. Ha kihozzák annyiból mint azt, akkor nyert ügyük van.
    De az az igazság, hogy nem tudunk még szinte semmit. Egyenlőre azt tudjuk, hogy a jelenlegi rof a jelenlegi engine-el a mostani játékokhoz képest mit tud, illetve néhány dolgot, mi biztosan nem lesz benne. Hogy egy év alatt mit fejlesztenek a rof engine-en (azon kívül, hogy DX9 marad, csomó dologban fejlődhet mind grafikailag, mind teljesítményben), hogy mi minden plusz lesz benne, az még homály. A játék kevesebbet fog tudni, ami személy szerint engem rosszul érint, de azt is tudom, hogy -még a cloddal repkedők közt is- én a kisebbséghez tartozom ezzel. 50-100 ember miatt nem fognak fél évet foglalkoztatni egy 100+ fős csapatot. A többség SIMÁN meg fog venni bármilyen szimulátort (nem mmo-nak, és határozottan nem arcade-nak tervezik), aminek a nevében benne van, hogy il2.