IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én sem vágom mi az a Bop2:D
Egyébként nekem kezd kicsit elegem lenni, hogy valahogy a német gépek mindig fine tuning-on esnek át(mindig ezt használják vagy az adjusted szót) és egyre szarabb tulajdonságokkal repülnek míg az muszka masinák mintha csak az égre teremtek volna.. nyoma sincs annak, hogy a mig3 mekkora egy rakás szar volt és mennyire utálták azok is akik repülték vagy a Lagg3-at (csak ugye olcsó volt) meg hogy a Lagg-3 fa szárnya miket ki nem bírnak (ugye ez már szinte vicc kategória) De a manual prop pitch az csít.... Az amcsi gépek botrányos aerodinamikájáról már nem is beszélve (Dogfightolni szite lehetetlen velük mert lépten nyomon átesnek... A csak Boom and Zoom meg unalmas..)
Szóval tudom, hogy Olegéknek a fejlesztés az orosz terjesztésben térül meg nagyrészt mert ott önmaguk terjesztik de azért nem kéne ennyire nyalni a seggét az orosz játékosoknak.....