IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Akkor el kell menni partizánnak? :-)

Egyébként most már figyelmesen elolvastam az eredeti interjút. Ebből világos, hogy a CloD-os csapatot lefokozták. És hogy a RoF kereskedelmi modelljét szeretnék alkalmazni, tehát fizetni kell majd az új gépekért, meg még pár dologért. Erre én is helyből nemet mondtam volna tegnap még, de most már finomítottam az álláspontomon. Tehát ha ilyen színvonalú dolgokat adnának ki, mint amilyen most már a CloD lett, akkor hajlandó lennék fizetni.

De! Az interjúból az is kiderül, hogy TÉNYLEG a RoF motorját akarják erőltetni. Akkor pedig az van, amit már kérdeztem: miért is fizessek azért, ami nem sokkal haladja meg azt, amivé független fejlesztők elég jól felkalapálták a '46-ot???

Nem lehet sikeres üzleti modell, ha újra kiadják lényeges fejlesztések nélkül a régi Il-2-őt! Kérdezz már meg tőlük! Most fizessünk egy Il-2 II-ért?! Kíváncsi vagyok, mikor zárják be a topicot! :-)