IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ok, elfogadom amit írsz. De ha Jason ezt írja a hivatalos fórumon, hogy "néhány nehéz döntést meg kellett hozni, ami sokak szerint visszalépés lesz, de ez szükséges ahhoz, hogy egy éven belül kész legyen a játék", akkor ti miért győzködtök az ellenkezőjéről? Részleteket persze nem mondott... de a ROF grafikailag egyértelmű visszalépés (DX9-es marad, az biztos, ha "sikeres lesz, akkor talán lesz DX10-DX11)), hálózati játékként ha az igaz amit Farber írt, az egyértelmű visszalépés (itt nemtom mi kéne hozzá, hogy ez javuljon, ha a ROF három éve ilyen), amiket Jason már mondott, hogy nem lesznek földi cuccok, nem lesz klikkelős kabin, az egyértelmű visszalépés, hogy a gépek mennyire lesznek kidolgozva arról semmit nem tudunk. Ráadásul ez a "korlátozott pénzzel, idővel és erőforrással dolgozunk" dolog is visszalépés Luthierék maximalizmusához (amikor arra volt idejük és programozójuk, hogy a messzer órát vagy épp a pitotfűtés visszajelző fényt kijavítsák - és ez csak két dolog, amit anno én írtam nekik). Nagyon sok dolog aggodalomra ad okot, és én most, így amiket látunk és tudunk, én nem hiszem, hogy a clod jelenlegi (!) szintjéhez mérhető legyen amit kiadnak és eladnak egy év múlva. De ne legyen igazam, én örülnék neki a legjobban.