IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor se veszek másik ilyet,Logi az még mindig nem tud joyt csinálni és kész😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
-úgyse
Mi lesz a bot helyett?
Fõ a pozitív gondolkodás! Ha mégis megjön a kedved a gémhez, a tankhoz meg a vonathoz ugyse kell joy meg TR! <#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Glo.
Ha mégsem jön érte a srác ,akkor szólok. Neki kellett mindkettõ,és nem vacilált az áron.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De milyen technikai részlet, meg bizbasz, meg vörös, meg repülõ? Peccs elvonási tüneteid vannak?
www.pumaszallas.hu
"Én egyébként a számítógépes játékokra, azaz ebben az esetben a repülõgép-szimulátorokra vezetném vissza a gondolkodást. Jómagam is nagy rajongója vagyok az egyik MVH-s repszim-nek, és a kapcsolódó fórumokat olvasva gyakran találkoztam a következõ érveléssel:
"X típus gyorsabb, és jobban manõverezõ volt, mint Y, és a háború alatt az X-et repülõ pilóták általában lemosták az Y gépeket az égrõl. Ez a szimulátor viszont nem realisztikus, mert engem mindig lelõnek az Y-ok, amikor X-et repülök."
Hansi, az egyszerû szászországi tinédzser, elvégezte a Dogfights sorozat összehasonlítását - sebesség, fegyverzet, manõverezõképesség, stb - majd úgy vélte, a nyertes lóra tett, és nem érti miért kenik el folyton a száját. Amit Hansi elfelejt, az az emberi tényezõ - a valóságban a pilótákat nem csak úgy odavágták a fülkébe, hogy repüljenek. A legjobb hardver is ócskavas, ha a kezelõszemélyzete nem ért hozzá - ellenben ha jó a zene, nem a hangszereket szokás dícsérni."
Na ez volt gyanús...túl sok szim. nincsen a témában.
A 13. oldalon ki az ? Valaki silabizálja már ki.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fõleg az Il2 es tetszik:XD Hogy hûljön rájuk a ruha.
Mondom,hogy hülyének nézik a közönséget.

Vagy rosszul emlekszem.
www.pumaszallas.hu
<#alien>#alien>
Rendszeres olvasó vagyok, de most gyanút fogtam. Vagy esetleg Pumások közül??
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Az a kérdésem az hogy nem lehet valahogy offline kampányban repülni Héjával? Mert alapból csak 1943-tól Bf 109-eseket enged.Így meg hogy csak quick missionban tudok vele repülni nem annyira jó.A lobbyn meg mostanában nem is volt olyan térkép ahol lehetett volna használni.(a realisztikus beállítású szervereken legalábbis.)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A sötét fajta környezetvédõknek meg végre van egy darab olyan videó, ami az õ verziójukat támasztja alá a "repülés és a madarak zavarása" témakörben.
Ez volt az. A madár mondjuk tényleg megúszta, ott sasol az erdõben a földön 😊
www.pumaszallas.hu
MEGVAN!
Na az odab.sz.
Ezen behaltam
Ez a B&Z!
Amúgy nekik könnyû, más a tömeg/felhajtóerõ arányuk mint a mai gépeknek, és tudják változtatni a szárnyprofilt is <#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon szépek és jók a felvételek is!
Ami most nálunk megy az erdõszéleken az ezerszer látványosabb, szebb, motor nélkül, igazi manõverezõ légiharccal! Egy repülésre fogékony emberfiának biztos leesik az álla!
Az összekapaszkodósdiról jut eszembe: csílei pilóta mesélt egy nyitrai estén az otthoni madarakkal való együtt repülésrõl. A "kisebbek" (mint a videón) pont így összekapaszkodva viaskodnak, csak õk "bátrak" és földig megy a játék! Sõt, órákat töltenek el a bozótban becsapódás után míg valamelyik feladja és elengedi a másikat. A nagyobbak pedig ha reptetik a fiatalokat, megtámadják a vitorlákat is.
A srácnak is volt egy csattanása és bár csak 15m fesztávú géppel az is ötszöröse a kondor fesztávjának, szóval azok is hasonlóan "bátrak". A farkát találta el a madár és miután a kormányok mûködtek, a gép repült, óvatosan leszállt a következõ placcra. Hátrasétált, majd rutinosan, mint szétszerelésnél két kézzel megnyomta felfelé a vezérsíkot, ami ennek hatására a kezében is maradt! Õ õrült hogy egyben van, a madárral meg nem tudni mi lett... 😞