IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Most intézem a garit😊 Ahogy mondtad,megpróbálom.
De akkor se veszek másik ilyet,Logi az még mindig nem tud joyt csinálni és kész😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Az az il-2 nem ez az il-2. Azt még azelõtt csinálták, hogy az újraírásról szó sem volt.

www.pumaszallas.hu

-képest
-úgyse
Mi lesz a bot helyett?

Jahh hogy úgy! 😊 Pedig ez lócitrom a trekkbõl videót készítéshez!
Fõ a pozitív gondolkodás! Ha mégis megjön a kedved a gémhez, a tankhoz meg a vonathoz ugyse kell joy meg TR! <#vigyor>

Naaa... nem kalap szar az, csak a tied nem mûködött rendesen! ( ha garis lett volna, kaptad volna a zsír újat! )

www.smart-bus.hu

Her Laca
40 ért adtam. Elméletileg jövõ héten jönnek érte. De amúgy egy kalap szar,én még egyszer nem vennék .

Glo.

Ha mégsem jön érte a srác ,akkor szólok. Neki kellett mindkettõ,és nem vacilált az áron.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És nem gondoltál szegény FreeTrack-es barátaidra, akik lehet hogy ápgrédelni akartak valami alkalmi vétellel? <#szomoru1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Papa01
A joy milyen áron ment el,(ha nem titok.. )?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Á nem. Csak azt érzékeltettem,hogy én nem tudom mi ,hogy mûködik ,mit hogy kell letölteni😊Amúgy be is fejeztem ezt a szart , eladtam a tr-t meg a joyt is,elegem lett belõle. Úgy hogy a patch et nyugodtan hegesztgethetik felõlem.

Nem, csak a lévén a te hozzászólásodban van a link, értelem szerûen arra válaszolva kérdezek.
De milyen technikai részlet, meg bizbasz, meg vörös, meg repülõ? Peccs elvonási tüneteid vannak?

VO101Tom
Nekem megvan ez is, meg a normál sorozat nagy része, majd felteszem valahova.

www.pumaszallas.hu

Az egyik cikkíró valahol megemlíti, hogy-
"Én egyébként a számítógépes játékokra, azaz ebben az esetben a repülõgép-szimulátorokra vezetném vissza a gondolkodást. Jómagam is nagy rajongója vagyok az egyik MVH-s repszim-nek, és a kapcsolódó fórumokat olvasva gyakran találkoztam a következõ érveléssel:

"X típus gyorsabb, és jobban manõverezõ volt, mint Y, és a háború alatt az X-et repülõ pilóták általában lemosták az Y gépeket az égrõl. Ez a szimulátor viszont nem realisztikus, mert engem mindig lelõnek az Y-ok, amikor X-et repülök."

Hansi, az egyszerû szászországi tinédzser, elvégezte a Dogfights sorozat összehasonlítását - sebesség, fegyverzet, manõverezõképesség, stb - majd úgy vélte, a nyertes lóra tett, és nem érti miért kenik el folyton a száját. Amit Hansi elfelejt, az az emberi tényezõ - a valóságban a pilótákat nem csak úgy odavágták a fülkébe, hogy repüljenek. A legjobb hardver is ócskavas, ha a kezelõszemélyzete nem ért hozzá - ellenben ha jó a zene, nem a hangszereket szokás dícsérni."
Na ez volt gyanús...túl sok szim. nincsen a témában.

Her Laca

Her Laca
Engem kérdezel? Én nem értek a technikai részletekhez. Mondhatnám tök hülye vagyok hozzá. Én azt se tudom mitõl repül a repülõ,meg minek az a sok bizbasz rá ,csak használom és lövöldözöm a vereseket.😊

Ezt valaki fészbukmentes letölthetõ formában nem tudná feltenni valahova?

Her Laca
Pumákoknál leltem😊 Csak gonoszak és nem is akarták megosztani😊))

A 13. oldalon ki az ? Valaki silabizálja már ki.

Her Laca
Mert mostanában , a vonat ,meg a páncélosok a menõk😊 Nem tudod?😊)

Zpogi
Vazze! Ez az Il már egy éve kész van?! el is felejtettem bakker. De hát akkor miért nem mutattak valami új német gépet?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Különben mért mondod😊Sanyónál találtam,igenis gondoltak ránk ezekkel a remek képekkel.

Fõleg az Il2 es tetszik:XD Hogy hûljön rájuk a ruha.
Mondom,hogy hülyének nézik a közönséget.

Ja, kozben en is felebredtem. A penz az nekik is jol fog jonni az ketsegtelen, megiscsak retegjatekrol van szo. Mindegy, csak valami jonne mar, mondjuk egy normalis patch.

Her Laca
Erre csak ennyit tudok mondani.

Sanyo
Sosem mondták, hogy ingyenes lesz.

www.pcpilot.hu

Eddig nem ugy volt, hogy a Battle for Moscow ingyenes DLC lesz?
Vagy rosszul emlekszem.

Her Laca
És? Ha nem lenne ünnep akkor sem lenne patch ,szerény véleményem szerint az akkor fog debütálni amikor a moszkvai részt kiadják. Erre kb fogadni is mernék. Mondjuk azt meg nem veszem meg😊 csak majd akkor ha 2000 hufnágelért adják ,mint most a Clod ot. Legyen jó nagy nyereségük:XD

Zpogi
Oroszországban Nemzeti ünnep Március 8,9 és 10-e úgyhogy a héten sem lesz patch és pénteki frissítés sem...

VO101Tom
Én biztos nem, de nem is tudok olyan VO101-esrõl, aki írkál oda. Mi a gyanús egyébként?

www.pumaszallas.hu

Ha netán nem mindenkinek javaslom a kit érdekel a politika és a történelem.

Ír itt valaki a katpol.blog.hu honlapra?!
<#alien>
Rendszeres olvasó vagyok, de most gyanút fogtam. Vagy esetleg Pumások közül??

Az Aranysas marciusi szama. itt.

mijki
Google képkeresõben találtam. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A sast te szerkesztetted rá? A JG 26 egyik staffelének is ehhez hasonló volt az emblémája.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Willenbrock
Úgy emlékszem volt régen valamilyen letölthetõ kampány generátor amivel hadjáratot lehetett szerkeszteni.Letölthetõ az még valahonnan?

Nem tudsz vele offline repülni. Sajnos nagyon elhanyagolták az offline hadjáratok fejlesztését😞

Her Laca
No Miki ,a skin már tökéletes ,komolyan mondom nekem tetszik,most már csak repkedni kéne megtanulni 😊

Willenbrock
A 4.10.1 van fenn,(az UP3-at letöröltem mert azt hittem hogy abban nincs MÁVAG Héja mivel csak Re-2000-est láttam a listában-aztán most látom hogy a 4.10.1-ben is csak ilyen néven van.)
Az a kérdésem az hogy nem lehet valahogy offline kampányban repülni Héjával? Mert alapból csak 1943-tól Bf 109-eseket enged.Így meg hogy csak quick missionban tudok vele repülni nem annyira jó.A lobbyn meg mostanában nem is volt olyan térkép ahol lehetett volna használni.(a realisztikus beállítású szervereken legalábbis.)

mijki
Egy másik(a koszolást próbáltam de még mindig nem megy jól, ezért az még nincs rajta):Kép1Kép2

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

én semmilyen videót nem látok.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nálam nem indul el a lejátszás de a teljes videóban a madár -kis segítséggel- kiszabadul a zsinórzatból és elrepül.
A sötét fajta környezetvédõknek meg végre van egy darab olyan videó, ami az õ verziójukat támasztja alá a "repülés és a madarak zavarása" témakörben.

Ez volt az. A madár mondjuk tényleg megúszta, ott sasol az erdõben a földön 😊

VO101Tom
Arra azért kíváncsi lennék, hogy felhúzáskor a 10G-nél mit anyázhatott a madár, hátán azzal a szarral <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca

MEGVAN!

Igen, de ott az orosz a "napból jött" és mivel épp egy emelésre próbál ráhelyesbíteni/ kiutazni belõle, ott hirtelen változhat a magasság és elõáll a "az a hülye kijött elém" szituáció, ami még a madarat is meglepi. 😊 A madár rendben elrepült, a csóka meg valószínûleg vesz egy rendes mentõernyõt.

Her Laca
Van egy videó de sehol sem találom,ott az erdõben a fák között a bokrok alatt hatol egy sólyom vagy mi , a hátára kamera van szerelve.
Na az odab.sz.

<#eljen>Ez nagyon nagy! 😊

Her Laca

Ezen behaltam

Her Laca

Ez a B&Z!

Láttam én is videót, amiben orosz barátunkat siklóernyõvel együtt leverte az égrõl a sas, csak a mentõernyõ mentette meg mert a madár belegabalyodott a kötélzetbe..

Amúgy nekik könnyû, más a tömeg/felhajtóerõ arányuk mint a mai gépeknek, és tudják változtatni a szárnyprofilt is <#nevetes1>

Ááá, ez a pocakos, ráérõs, amerikai stílus! Inkább sót csinálnak mint harcot és nézd meg a "ruhájukat", már csak réjben nincs rajtuk! 😄
Nagyon szépek és jók a felvételek is!
Ami most nálunk megy az erdõszéleken az ezerszer látványosabb, szebb, motor nélkül, igazi manõverezõ légiharccal! Egy repülésre fogékony emberfiának biztos leesik az álla!
Az összekapaszkodósdiról jut eszembe: csílei pilóta mesélt egy nyitrai estén az otthoni madarakkal való együtt repülésrõl. A "kisebbek" (mint a videón) pont így összekapaszkodva viaskodnak, csak õk "bátrak" és földig megy a játék! Sõt, órákat töltenek el a bozótban becsapódás után míg valamelyik feladja és elengedi a másikat. A nagyobbak pedig ha reptetik a fiatalokat, megtámadják a vitorlákat is.
A srácnak is volt egy csattanása és bár csak 15m fesztávú géppel az is ötszöröse a kondor fesztávjának, szóval azok is hasonlóan "bátrak". A farkát találta el a madár és miután a kormányok mûködtek, a gép repült, óvatosan leszállt a következõ placcra. Hátrasétált, majd rutinosan, mint szétszerelésnél két kézzel megnyomta felfelé a vezérsíkot, ami ennek hatására a kezében is maradt! Õ õrült hogy egyben van, a madárral meg nem tudni mi lett... 😞