IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szia Tom,
Bocsi, hogy csak most reagálok, de ha megengeded, pár kijelentésedre most válaszolnék. :)
Az első dolog, hogy a CoD-ról ha nem haragszol, véleményt nem írnék, ugyanis gyenge hozzá a VGA-m, így sajnos egyelőre nincs lehetőségem repülni vele.
Írtad a motor vezérlés hiányát. Szintén van hűtő és keverék állítási lehetőség. Az arra alkalmas gépeken magassági gázt is tudsz kezelni. És ahogy PhantomAss kolléga írta, könnyen ki lehet nyírni a motort…
Érdemes megnézni a forgómotoros gépeknél milyen jól le van modellezve a forgó motorok nyomatéka. Szintén használható a forgós gépeknél a blip switch. Szóval a „motor magment” szerintem itt sem rossz… :)
Írtad a milyen a kipufogóláng színét. Ez olyan formán a RoF-ban is megvan, hogy ha nem jó a keverék beállítás más a motor füstje itt is. Illetve a fordulat számmérő mutatója is remeg.. Jó tudom apróság, de szerintem jó! :)
Egy korábbi hozzászólásosban írtad, hogy a RoF a légiharcra van kihegyezve. Nos, szerintem ez nem igaz. Hiszen ott van a Gotha vagy a HP400-as nehézbombázó is, vagy a sok kétüléses. Véleményem szerint pontosan, jól megtanulni a bombacélzó használatát itt sem könnyű, több jellemzőt is állíthatsz. Ezen a videón, ha van kedved megnézheted:
http://www.youtube.com/watch?v=jHArCxSwhYc
Megemlíthetem még a Prieur rakétákat, amelyeket a Nieuport 11-eshez rendszeresítettek, de akár a különböző gépágyúkat is.
De szükség esetén repülhetsz fotó felderítő vagy tüzérségi támogató bevetéseket is.
Írtál a 6DOF-ról is. Simán ki lehet hajolni a gépből, de az üléspozíciót is kedved szerint módosíthatod:
Előre: [INSERT]
Hátra: [HOME]
Balra: [DELETE]
Jobbra: [END]
Fel: [PAGE UP]
Le: [PAGE DOWN]
Történelmi hűség: Szerintem itt is igyekeznek a lehető legpontosabb modellt alkotni, és figyelembe veszik a közösség észrevételeit is. De az tény hogy a dokumentáció szűkösebb. Erről viszont ők nem tehetnek.
Grafika, FPS: Azt le kell szögezni, hogy a Cod szebb, bár a RoF nálad elég furán néz ki… De az új csatorna map-on több objektum lesz!
Néhány kép a városról:
http://riseofflight.hu/friss-hirek/253-elorendelheto-a-halberstadt-dii-repulogep.html
De szerintem a gépeddel is van valami, mert az én szakadt 4890-esem jobb FPS-t produkál.
Ediror: Szerintem, nem biztos, hogy amiatt bonyolultabb/jobb egy editor, mert C# ismeret kell hozzá.
Kicsit hosszú lett, bocsika! :)