IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Miért lenne a pénzügyi része a lényeg? Vagy másképp kérdezek, pénzügyileg sikeres játék miért lenne automatikusan jobb szimulátor? A ROF egy DX9-es engine-t használ, amiben alig kezel földi cuccokat, és nincs online AI. A gép vezetéséhez elég 3 gomb, mert az egész csak a légi harcra van kihegyezve. Földi csaták, online warok, fedélzeti berendezések nuku, klikkelős kabin nuku, FMB nuku. Az, hogy qrvasok ember kifizetett érte qrvasok pénzt, az még nem teszi jó jétákká. Ez olyan, mintha a Battlefield 3-at jobb szimulátornak tartanád a clodnál, mert
    - sokan játszák
    - pénzügyileg sikeres
    - qrva szépen néz ki
    - van a fáknak ütközésmodellje (!!!)
    - van működő radar, hőkövető rakéta és légvédelem
    - légcsavarállásszöget állítani ugyan nem lehet, de hát a valódi F-18-asban sem lehet
    - a gépekhez extra cuccok szerezhetők (fejlődésért vagy pénzért)

SAJNOS abban igazad van, hogy a cégvezetést a pénz érdekli. Összeálltak a 777 stúdióval, megkapva a Digital Nature engine-t, amire egy év alatt összehoznak valamit. Lehet, ha idővel többet tudunk a BOS tudásáról, majd változik a kép, de én egyenlőre szkeptikus vagyok. Pénzügyileg lehet jó lesz nekik, de technikailag sok téren visszalépés lesz, ebben biztos vagyok.