IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Tokman666
    Lapból szerintem sem érdemes 40-50000-es modelleket tapogatni.... Memóriafoglalat legyen rajta bőven, meg kezelje az 1800MHZ-es DDR3-mas ramokat. szerintem ennyi tuladonság bőven elég hozzá....

Én AMD-s vagyok, anno vettem egy procit 40K-ért AMD 4 mag. egy videókártyát 35K-ért ATI radeon hd 4860 1 gb ddr5//azaz már AMD// Memóriának 4 gb DDR3 1800MHZ-s ramot 8K-ért És egy Asus lapot 13K-ért :) ÉS tök jól megy még mindig minden a gépen... ezt egy intellel drágább megcsinálni, de időtállóbb is a dolog gondolom... már vagy 8 éve nem volt intelem... De ismerősök használják és azt mondták hogy erősebbek a cuccaik így tovább lehet velük tervezni. gondolom ezért is drágább.

Ez a konfig 3 éves és még mindig visz mindent.