IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Tokman666
    Szebb a kép ez tény. de pl bróbálj meg egy 4 vagy 5 tagú családot körbe leültetni a tv elé :)
    Vagy ha megveszed, és megnézel egy filmet, elfelejted töltőre rakni a szemcsit, másnap megint egy film, mondjuk jó hosszú... film közben meg lemerül a szemcsi... nem tudom... Az tény és való hogy mivel az LG 2 képet küld az arcunkba egyszerre, így a fullHD felejtős.//Mondjuk szerintem 40-42 colnál még nem vészes// Cserébe nem vibrál. Gyerek mellett inkább a passzív ami kevésbé károsítja a szemet....
    Ha a Samunak is lenne passzív szemcsis tv-je én is samut vennék. De így marad az LG. ((Ha eltörik a szemcsi, elmész a moziba beülsz egy 3d-s filmre, film mellé megveszed 200Ft ért a szemcsit, amit hazavihetsz, és használhatod a tv-dnél is)).... Ha spórolós vagy vatera, és 4-500Ftból pótlod.
    Samunál ez 9-10000Ft