IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ó hogy tegyem beléd:) Egész hónapban temetést intéztem ,tegnap előtt végre eltemettük apóst,de holnap ráérek és megcsinálom,vasárnap megyünk Vörösvárra úgy is lomtalanítani,és beadom.
    Amúgy pont tele a tököm a világgal (most ez OFF lesz de valakiknek csak el kell mondanom,mert szétvet a düh) sógornőm közölte,hogy nekik nincs egy árva petákjuk sem a temetésre ,mindezt úgy ,hogy az öreg betétkönyve náluk volt és elköltötték a megtakarított közel 2 milláját.Mikor mondta ,olyan érzésem volt ,mintha nyakon öntöttek volna egy dézsa jéghideg vízzel.
    Ha van egy "jó" rokon ne akarjatok ellenséget.
    Egyedül csak amiatt nem csináltam igen nagy ramazurit ,mert szeretem a feleségem és nem fogom kitenni ilyennek.Van elég baja szegénynek. Na de jön még kutyára úthenger mint szoktam volt mondani!!!! Meg nem felejtek!