IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Il-2-ben engem is a frász meg a gutaütés kerülgetett amikor éppen olyan patch idejét éltük, hogy 200 méterrel alattam az oroszt már nem lehetett látni.

Mondjuk teljesen véletlen találtam rá akkor egy megoldást. Felraktam egy olyan ATI drivert, ahol a CCC-ben volt egy olyan opció, ami szépen körberajzolta az objekteket. Na az már segített. Mert világos háttér előtt (ég) sötét vonalkával rajzolta körbe a contactot, sötét háttér előtt (erdő) meg fehérrel.

Csak én hülye frissítettem a drivert, és a következőbe már nem volt benne. Azt meg elfelejtettem, hogy melyik volt a körberajzolós.

Egyébként simán kinézem az NV-ből, hogy csenget a fejlesztőknek. Láttam én már marketingesektől nagyobb szemétséget is. A piacszerzést nagyon durván szokták nyomni. Ettől persze az ATI-sok lehetnének ügyesebbek az NV-seknél a "korrumpálásban", akarom mondani "fejlesztési támogatásban". De úgy látszik ők vagy kevesebbet ajánlottak, vagy a rossz emberhez mentek oda, vagy nem rabolták el Oleg fiát. Hogy nyomatékosítsák a "kérésüket".

Mondjuk az ATI marketingstratégiája egyértelműen az ár. Nagyon durván alákínálnak az NV-nek. De mivel az NV-nek nagyobbak a marketingköltségei, szerintem nagyjából egálban vannak pénzügyileg.