IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na látom nem érted miről jártattam a pofámat ezért megpróbálok némi világosságot gyújtani a sötétségben senyvedő szürkeállományodban.
Tehát! Szó sincs arról,hogy neked nem lehet igazad,vagy hogy Vogel a mindentudás egyeteméből jött volna közénk és megkérdőjelezhetetlen tudással rendelkezne.(mindamellett ha jól tudom ő ilyesmit tanul)Ő is tévedhet ,vagy pongyolán ,nem teljesen egyértelműen fogalmazhat,ha te ezt észrevételezed akkor tedd szóvá,ne adj isten vedd a fáradságot nézz utána a témának és akár több oldalas értékes hozzászólást produkálva helyesbítsd . Mi szívesen olvassuk!
DE! ne kezelj ledegradálva senkit,mintha a seggedből rántottad volna ki,
( pl: vogelnek lehet rémlett valami az 1995-ös aranysas valamelyik számából amit a fizika kettesért kapott, Vagy : ugyanis vogel repülődinamikai szakértő úr ) mert ez itt visszatetsző ,és nem toleráljuk,főleg egy ismeretlentől nem ,meg amúgy sem.
Remélem lejött mondandóm lényege. Attól,hogy ilyen stílust veszel föl nem leszel okosabb a szemünkben,mi több eléred azt,hogy rövid úton elküldünk a picsába. Na ez asszem egyértelmű volt.
Ha úgy érzed,hogy meg tudsz felelni annak a minimális elvárásnak amit vázoltam ,akkor nagyon szívesen látunk itt a repülést az Il2 -őt kedvelők körében ,ámde ha nehézséget okoz az elsajátítása ezen normáknak ,szerintem ne is erőlködj tovább az ide írogatással mert hidd el verbálisan fogsz olyat kapni amit még öreg korodra is emlegetni fogsz:)