IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    A VMH59-en szoktak közös repkedést szervezni. Most már valószínűleg csak a Black Shark 2-őt nyomják a DCS World-ön keresztül. De régebben működött a VML(Vitéz Máté Lálszló) virtuális bázis még rajtuk kívül.
    A VMH59-nél Spy-t érdemes keresni,lévén,hogy a való életben is repül. VS-461,aki a klassz Black Shark cikket írta a logout.hu-ra,szintén kiválóan ismeri a témát,mert helikopterpilóta.
    Én a magam részéről annyit tudok elmondani,hogy szoktam Black Sharkkal repülni,de mivel elég gyenge a PC-m ezért leginkább egyedül és csak az 1.02 verzióval. A harcot már nem erőltetem annyira inkább csak repülgetek vele,maximális nehézségen,kikapcsolt stabilizálócsatornák(bedöntés,bólintás,oldalkormány) mellett,mert a vezetése akkor kimondottan érdekes,jó sokat kell trimmelni,és néha küzdeni is vele.Akkor érezni,hogy máshogy viselkedik már attól is,ahogy fogy belőle az üzemanyag.Egy ideje már a HUD-t sem kapcsolom be. Ezt,vagyis a stabilizátorcsatornák (a híres kék kapcsolók) kikapcsolását,csak több óra repülés után ajánlom. A BS-2-ről nem tudok nyilatkozni.
    logout BS cikk
    Alapok kezdőknek-Sanyo cikke
    Harceljárások,taktikák-Sanyo cikke
    Mindhárom cikk elolvasását nagyon ajánlom,lehetőleg ebben a sorrendben,mert segítenek. VS-461 cikke lehet,hogy hosszúnak tűnik,de a való életről is szó van benne,nem csak a szimulátorról,így jó alapokat ad a többihez.