IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasd el a leírást, abban az UP-k is benne vannak, akkor a JSGME-vel tudsz varázsolni a 2 verzió és az UP közt.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

gy kérdés: Ha megvan adva a hossza egy repülõgépnek a mûszaki adatok közt, ha van, a pitot csõ tudom nem számit bele (jóltudom?), de mi van ha a vízszintes vagy függõleges vezérsík hátrébb nyulik mert mondjuk nyilazva van mint a törzs vége, akkor a törzs végét számolják még, vagy a vezérsik leghátsó része értendõ alatta?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

LeonSilver
Én olyanra gondoltam mint mondjuk a WoT-ban ami van.
De A DCS-ben is van, az utolsó repült cuccot automatikusan elmenti, igaz a temp-be ha jól emlékszem. De ki lehet szedni és simán le lehet játszani a DCS-ben. Onnan meg fel lehet venni ha akarja az ember.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nohab
Van benne. Ugyan azon az elven mûködik mint a régi IL-2-nél.

Bár régen próbáltam és akkor is volt benne pár anomália.
Her Laca
Tervezem,hogy felveszek egy egész bevetést ,van is valami konvertáló progi a játékban.
Végül is helyem van 70 giga biztos elég egy 20 percnek .

Hoppá. Film+ on este 9 . Kelly hõsei😊
Asszony mondja . Hányszor láttad már? Nem elégszer aranyom,nem elégszer.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
<#taps><#eljen><#worship><#eljen><#taps>

A faszé' nincs ebben a szutyokban valami automata videjómentõ szarkupac..?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Na urak mint Bástya elvtárs mondotta "szerénység" de inkább dicsekszem😊
Vagyis nem ,csak leírom.
Az utóbbi évek legjobb 20 percét repültem.
Felmentem 7 K ra és nézelõdtem ,azért ennyire mert több volt a veres és azoknak is a krémje volt játékban. Majdnem mindegyik veszélyes srác ,sõt nagyon azok.Szóval fent kuksizok Anglia felett és látom,hogy egy bomber csapat épp elhagyja a partot. No de körülötte alul felül oldalt még négy vadász. Nagyon magasan voltam nem láthattak ,szépen elkezdtem feléjük óvakodni és közben azon törpöltem vaj mit is csináljak.
Aztán kikristályosodott az elgondolás. Mivel ezek olyan 4.5K voltak ,nekieresztettem a messzát és 700 al rázuhantam a bal szélsõ bomberre.
Szerencsére jól eltaláltam ki is gyulladt azonnal. Sebességem megtartva szépen húztam fel ,nézek hátra és látom egy hurri próbál utánam tépni.
Persze elfogyott a lendülete és már billent lefelé én visszaborítottam ezt persze látta õ is és elkezdte húzni egy jobbosba lefelé. Kicsit elé húztam és láttam a szárnyán a találatokat,nem is foglalkoztam tovább vele hanem ismét a bomberekre zuhantam de egy másik hurri alulról próbát rám emelni miközben ontotta az ólmot. Nem is törõdtem vele tovább nyomtam a bombázók felé a második is kigyulladt ,de avval a lendülettel nyomtam le ,fel is gyorsultam majdnem nyolcszázig.
A hurkány aki jött utánam lemaradt és hátranézve látom,hogy veszettül keres ,felette még ott voltak a bomberek és a maradék két vadász.
Nagy széles kanyar vigyázva a sebességre és ahogy ott tekergett alulról végig szórtam a jobb szárnyát. Ismét borítás és irány a francia part,ott bõszen elkezdtem emelkedni,szépen bent a szárazföld fölött visszanyertem a magasságot olyan 4K ,de közben folyamatosan néztem a bomber köteléket. Kissé föléjük emeltem és az egyik spit kísérõt sikerült meglepnem .Le is spirálozott.
Ekkora már azért remegett a kezem ,így a többit hagytam a fenébe és leszálltam. Végig elõre gondolkodva mondhatnám eltervezve kapkodás nélkül ,összpontosítva csináltam az egészet ,még véletlenül sem hagyva ,hogy átvegyék az irányítást. Nagyon jó volt ezt komolyan mondom.
Ja! Mind megkaptam😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Nálam most három IL2 1946 van fenn.
4.11, 4.10.1 UP3 RC4, 4.10.1 HSFX 5.01. Nem mertem összekavarni a mod-okat, ezért inkább a játék könyvtárának nevét változtatgatom attól függõen, hogy éppen melyikkel szeretnék online repülni.
Eddig ez a legbiztosabb megoldás szerintem, igaz sok helyet foglal a vinyón.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Irán, sokkal több olaj van ott mint Irakba. Viszont van egy csavar a dologban. Irán olajexportjának elsõ számú célországa Kína (a másik India).
Kínát eddig nem zavarták az Irán elleni lépések, hiszen az embargóhoz nem csatlakozik, nekik szállítják szépen az olajat továbbra is.
(Csak az EU lehet ekkora nyomorék, hogy önként lemond az iráni import olajról az USA kedvéért.)

Egy iráni megszállásnak biztos nem örülnének a kínaiak az szinte 100%.

Akkor ezek szerint valami frissités jött ki az Up3hoz ? 😮 hogy a 4.11et stock-ként lehet aktiválni ? 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Hol van több olaj?

Én is csak azért raktam fel, mert muszáj..

Azért egy 1946 4.10.1 UP3 RC4, meg a kezdetek között a különbség óriási, nem hinném, hogy nagyon hiányérzete lenne amiatt valakinek, hogyha nem teszi fel a 4.11-et.
Viszont mûködik, lehet váltogatni a 4.10.1 és a 4.11 között a JSGME-vel. AMúgy nekem az online war-ok miatt kell csak, mert az AW-n is meg a FIBOW-on is erõlködök, ha nincs itthon az asszony. És elkezdõdött újra a suli <#nyes>

Hát, nemtom, eddig mindig mindenki szidta a peccseket, de azért haladni kell a korral, nem lehet a 3.04-nél leragadni 😊)

Felraktam amúgy, most meg kéri a DVD-t.. érdekes..

Aki eddig feltette a 4.11-et, csak rossz véleménye volt róla. Biztos fel kell tenni ?

Szíria : Ivánéknak kezd elege lenni abból, hogy a nyugat sorra énekli ki a sajtot, ill. a volt szövetségeseket a szájából. A nagyobb gond inkább ez, mert ha elfogy az oroszok türelme, akkor nem az eszükre, hanem a szívükre hallgatnak és abból eddig semmi jó nem sült ki. Egy biztos. Az olaj ára az egekbe fog menni, mert már megint a közel-keleten b@sszák a rezet. Jön a választás megint õsszel az USA-ban, eddig mindegyik elnöknek harcolhatnékja volt, úgy látszik Obama sem kivétel, csak az a kérdés, hogy Irán, vagy Szíria?
Találtam itt egy ilyen angol nyelvût, akit érdekel: Itt olvasható

Kipróbálom, aztán max újrarakok mindent.. megint.. <#bdead> <#gonosz3>

VO101Tom
Savasék jobban képben vannak ezzel mint én, de nem tudok róla, hogy 4.11 kieg jött volna a MOD-okhoz (stock 4.xx)...

www.pumaszallas.hu

Jah, ezt olvastam, hogy ez alapján NE telepítsem.. de ez már régi bejegyzés, gondoltam hátha van tapasztalat, megoldás.. akármi 😊

Her Laca

A legfrissebb HSFX-et tettem fel a 4.10.1-re, most ápdételnék 4.11-re. Mi ennek a menete?

Her Laca

LeonSilver
Múltkor volt az indexen egy összefoglaló, hogy mennyien belesültek már az ámedikai himnuszba is 😄
A király family meg szimplán köcsög. Utálom az összeset..

LeonSilver
Én nem voltam különösebben oda érte, más zenéket szeretek. Ettõl függetlenül mondtam amit. Joplin is egy nagy barom volt, meg a többiek is. Nem értem miért megy el az agya azoknak, akik kicsit népszerûbbek mint a nagy többség. Illetve én már arra is gondoltam, hogy esetleg valaki(k) direkt szoktatják rá õket a kábszerekre, lévén zseton van, zsalorlni is könnyebb így õket. Lehet, hogy csak ilyen összeesküvéses szar, de nekem komolyan megfordult a fejemben.

Her Laca
Mondjuk õ legalább elénekelte belesülés nélkül,nem úgy mint nálunk Lindácska.

Her Laca
Minden esetre én nagyon szerettem ,szeretem a dalait.😞

Ha már itt szóba került az Usa ,meg szegény Whitney ezért irigylem õket.
Érdemes nézni az embereket.

Her Laca
A Rof on írta whiteskull.
"Most megy a Film+-on az "Azok a csodálatos férfiak" 😊)))"

Na megyek is megtekintem.XD

A Misteles cikkben látjátok a fotógéppuska képeken a bal alsó fotót? Mint ha a pilóta fel lenne akadva a gépére, vmi fura fehérséget látok a Messer kabinjánál, abból gondolom, de ha csak simán kiugrik, sztem akkor is túl alacsonyan van ahhoz hogy az ernyõje kinyíljon. Nem lettem volna a helyében.

Kép

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Ahogy Winehouse megpusztulásán sem lepõdtem meg, így ezen sem.
Reszt in písz, de maguknak köszönhetik.

Az ifjabb Horthy is megtapasztalta, hogy mekkora potenciálja van az USA gazdaságának, amikor a '30-as években a Fordnál gyakornokoskodott. Az õ véleménye is az volt, hogy ez a potenciál fogja eldönteni a háború sorsát és igaza is lett. Ha az USA esetleg nem keveredik bele az európai háborúba...De ez csak utópia. Az USA megérezte az erejét és ezt a világ tudtára is akarta adni, sõt a világ tudtára is adta. Hirosima, Nagaszaki. Az oroszoknak el is ment a kedve a japán beavatkozástól.
Her Laca

Nem tudom mennyire igaz, de én azt olvastam, hogy azért nem vittek/vihettek magukkal fõleg a háború elején mert így "ösztönözték" õket arra, hogy muszály gyõzniük. Meg ott a szamuráj gondolkodás is, hogy a legyõzött inkább meghal.
Rádiójuk sem volt elõször, még az IL2 FMB-ben is van úgy emlékszem olyan beállítás, hogy legyen e a gépen ejtõernyõ meg rádió.

Ilyen is csak Kínában van, ja meg nemsokára ott lesznek a Nokia gyárak is. Tisztára mint az Utca királyai címû amcsi filmben.😊

+Nem volt önzáródó üzemanyag tank sem és az is elõfordult, hogy a japán pilóták nem vittek magukkal ejtõernyõt, 1x a 64 gyõzelmes ász Szaburo Szakai és a pilótái is kidobták gépeikbõl az ejtõernyõijeiket.

LeonSilver
Igen. Nem is háborog senki, hogy jól keresnek ezekkel a cuccokkal. Bár csak a CloD is így össze lett volna rakva...

Nagyon tetszenek ezek a Mistel repülõgép-kombinációk.
A német mérnökök kísérleti, vagy kis szériás gépei érdekelnek a legjobban.
Dornier,Blohm und Voss, és a Horten fivérek munkássága nyûgöz le igazán.<#smile>
Köszi a linkeket!

D9

Her Laca
Jelzem bárcsak minden játék fejlesztõ ilyen komolyan venné a dolgot ahogy a Blizzard. Most nyomattam végig a Starcraft II õt ,és azt kell mondjam hibátlan. Az meg van csinálva. Ahogy az összes Diabló is.
Emlékszem az I es intrójára. A hátamon felállt a szõr annó.

LeonSilver
A kurva Blizzard megint akkorát fog kaszálni mint az állat. Hogy rá fog cuppanni mindenki 😄 Nem gyõzik majd nyomni a lemezeket a gyárban.
Én megint kettõt veszek belõle, egyet magamnak egyet meg a kölkeknek 😊

Her Laca
Diabló III.

Hú de szép bakker

Her Laca

Köszi!!! <#eljen><#eljen><#eljen>

D9

Her Laca
De lelõtték õket. Volt radarjuk,ez többet ért bárminél. Egy vagy két hordozó elvesztése semmin nem változtatott vona,csináltak helyette négyet.Míg a japánoknak minden veszteség komoly érvágás.

Her Laca
Most utána néztem. 18 hordozó volt 45 re az Usa nak. 43-ra haditengerészete meghaladta az összes hadviselõ fél eggyüttes számát. Ezek írózatos számok.

Azért az MXY7 tudott volna meglepetéseket okozni az anyahajók ellen, ha le nem lõdözik még amikor a Bettyk alatt van, nem tudták volna elfogni. Meg a németektõl kapott fegyverek is, bár azokhoz meg sok nyersanyag kellett volna, ami nem nagyon volt Japánban. Szerintem ha sok anyahajót elsüllyesztenek akkor ki tudtak volna harcolni egy kedvezõbb békét mert máshogy nem nagyon tudták volna támadni a szigeteket, csak nagy flottával.

Her Laca
A Ki84 felvette a versenyt bármelyik korabeli géppel. Ez tény.De késõn jött.
És ne felejtsük el,hogy a japán ipar még véletlenül sem vehette fel a versenyt az amerikaival,sem termelésben,sem fejlesztésben.Gondolj bele, hogy 3 év alatt az Usa akkora flottát csinált amivel átvette a hatalmat a világ tengereken.
És ezt azóta is féltékenyen õrzi.
Ezt a japánoknak köszönheti.
Ezt annó Yamamoto is megmondta,a japánoknak egy kis esélyük volt, ha a kezdetekkor sikerül kiütni az Usa haderejét a térségben. Nem jött össze,és onnantól már csak idõ kérdése volt a dolog. Csinálhattak volna bármit akkor sem változott volna semmi.

V43 1105
A Gallandos könyv kurva jó! Volt szerencsém többször is elolvasni, nagyon jól leírja, mit és hogyan csinált mikor harci bevetésen volt !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha hétvége, akkor megint egy kis könyvajánló :

1.

2.

3.

4.

5.

Végül egy pár nem háborús, de azért érdekes lehet.

1.

2.

3.
Nem tudom ilyen szempontból az IL2 mennyire hiteles, de ott a Ki84 nagyon jól fordul meg gyors is és jól emelkedik, a többihez képest nem ég annyira könnyen, úgyhogy ha tényleg ilyen volt igazából is, akkor a japánok is tudtak jó gépeket csinálni, fõleg a háború végére. A Zero meg már 1941 ben lassú volt, az F4F is utol érhette. Szerintem nekik is a kezdeti sikerek miatt szállt el az eszük és nem fejlesztettek idõben, mint a németek pl a Me262t, aztán amikor már kellett volna mondjuk egy jó tengerészeti gép, akkor már nem volt anyahajó amirõl fölszálljon😊

Tegyük hozzá a legtöbb légi harc után a térségben még több 100 km kellett megtenni. Nem volt kényszerleszállási lehetõség az óceán közepén. Ez még + szorzó az esély történetben.