IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
De A DCS-ben is van, az utolsó repült cuccot automatikusan elmenti, igaz a temp-be ha jól emlékszem. De ki lehet szedni és simán le lehet játszani a DCS-ben. Onnan meg fel lehet venni ha akarja az ember.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár régen próbáltam és akkor is volt benne pár anomália.
Végül is helyem van 70 giga biztos elég egy 20 percnek .
Hoppá. Film+ on este 9 . Kelly hõsei😊
Asszony mondja . Hányszor láttad már? Nem elégszer aranyom,nem elégszer.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A faszé' nincs ebben a szutyokban valami automata videjómentõ szarkupac..?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagyis nem ,csak leírom.
Az utóbbi évek legjobb 20 percét repültem.
Felmentem 7 K ra és nézelõdtem ,azért ennyire mert több volt a veres és azoknak is a krémje volt játékban. Majdnem mindegyik veszélyes srác ,sõt nagyon azok.Szóval fent kuksizok Anglia felett és látom,hogy egy bomber csapat épp elhagyja a partot. No de körülötte alul felül oldalt még négy vadász. Nagyon magasan voltam nem láthattak ,szépen elkezdtem feléjük óvakodni és közben azon törpöltem vaj mit is csináljak.
Aztán kikristályosodott az elgondolás. Mivel ezek olyan 4.5K voltak ,nekieresztettem a messzát és 700 al rázuhantam a bal szélsõ bomberre.
Szerencsére jól eltaláltam ki is gyulladt azonnal. Sebességem megtartva szépen húztam fel ,nézek hátra és látom egy hurri próbál utánam tépni.
Persze elfogyott a lendülete és már billent lefelé én visszaborítottam ezt persze látta õ is és elkezdte húzni egy jobbosba lefelé. Kicsit elé húztam és láttam a szárnyán a találatokat,nem is foglalkoztam tovább vele hanem ismét a bomberekre zuhantam de egy másik hurri alulról próbát rám emelni miközben ontotta az ólmot. Nem is törõdtem vele tovább nyomtam a bombázók felé a második is kigyulladt ,de avval a lendülettel nyomtam le ,fel is gyorsultam majdnem nyolcszázig.
A hurkány aki jött utánam lemaradt és hátranézve látom,hogy veszettül keres ,felette még ott voltak a bomberek és a maradék két vadász.
Nagy széles kanyar vigyázva a sebességre és ahogy ott tekergett alulról végig szórtam a jobb szárnyát. Ismét borítás és irány a francia part,ott bõszen elkezdtem emelkedni,szépen bent a szárazföld fölött visszanyertem a magasságot olyan 4K ,de közben folyamatosan néztem a bomber köteléket. Kissé föléjük emeltem és az egyik spit kísérõt sikerült meglepnem .Le is spirálozott.
Ekkora már azért remegett a kezem ,így a többit hagytam a fenébe és leszálltam. Végig elõre gondolkodva mondhatnám eltervezve kapkodás nélkül ,összpontosítva csináltam az egészet ,még véletlenül sem hagyva ,hogy átvegyék az irányítást. Nagyon jó volt ezt komolyan mondom.
Ja! Mind megkaptam😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
4.11, 4.10.1 UP3 RC4, 4.10.1 HSFX 5.01. Nem mertem összekavarni a mod-okat, ezért inkább a játék könyvtárának nevét változtatgatom attól függõen, hogy éppen melyikkel szeretnék online repülni.
Eddig ez a legbiztosabb megoldás szerintem, igaz sok helyet foglal a vinyón.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kínát eddig nem zavarták az Irán elleni lépések, hiszen az embargóhoz nem csatlakozik, nekik szállítják szépen az olajat továbbra is.
(Csak az EU lehet ekkora nyomorék, hogy önként lemond az iráni import olajról az USA kedvéért.)
Egy iráni megszállásnak biztos nem örülnének a kínaiak az szinte 100%.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Felraktam amúgy, most meg kéri a DVD-t.. érdekes..
Szíria : Ivánéknak kezd elege lenni abból, hogy a nyugat sorra énekli ki a sajtot, ill. a volt szövetségeseket a szájából. A nagyobb gond inkább ez, mert ha elfogy az oroszok türelme, akkor nem az eszükre, hanem a szívükre hallgatnak és abból eddig semmi jó nem sült ki. Egy biztos. Az olaj ára az egekbe fog menni, mert már megint a közel-keleten b@sszák a rezet. Jön a választás megint õsszel az USA-ban, eddig mindegyik elnöknek harcolhatnékja volt, úgy látszik Obama sem kivétel, csak az a kérdés, hogy Irán, vagy Szíria?
Kipróbálom, aztán max újrarakok mindent.. megint.. <#bdead>#bdead> <#gonosz3>#gonosz3>
www.pumaszallas.hu
A király family meg szimplán köcsög. Utálom az összeset..
Ha már itt szóba került az Usa ,meg szegény Whitney ezért irigylem õket.
Érdemes nézni az embereket.
"Most megy a Film+-on az "Azok a csodálatos férfiak" 😊)))"
Na megyek is megtekintem.XD
Kép
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Reszt in písz, de maguknak köszönhetik.
Rádiójuk sem volt elõször, még az IL2 FMB-ben is van úgy emlékszem olyan beállítás, hogy legyen e a gépen ejtõernyõ meg rádió.
A német mérnökök kísérleti, vagy kis szériás gépei érdekelnek a legjobban.
Dornier,Blohm und Voss, és a Horten fivérek munkássága nyûgöz le igazán.<#smile>#smile>
Köszi a linkeket!
D9
Emlékszem az I es intrójára. A hátamon felállt a szõr annó.
Én megint kettõt veszek belõle, egyet magamnak egyet meg a kölkeknek 😊
D9
És ne felejtsük el,hogy a japán ipar még véletlenül sem vehette fel a versenyt az amerikaival,sem termelésben,sem fejlesztésben.Gondolj bele, hogy 3 év alatt az Usa akkora flottát csinált amivel átvette a hatalmat a világ tengereken.
És ezt azóta is féltékenyen õrzi.
Ezt a japánoknak köszönheti.
Ezt annó Yamamoto is megmondta,a japánoknak egy kis esélyük volt, ha a kezdetekkor sikerül kiütni az Usa haderejét a térségben. Nem jött össze,és onnantól már csak idõ kérdése volt a dolog. Csinálhattak volna bármit akkor sem változott volna semmi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h