IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Solt, valamit nagyon félreérthettél, én egy szóval nem írtam, hogy te ezt röhejesnek tartod, az az én véleményem volt. És nehogy személyeskedésnek vedd, egyszerűen másképp látjuk a dolgot.

Hogy a bugok eltűnnek és előjönnek, az sem jelent semmit, mert nem csak a három csíknál volt ez (igen, pancserek). A prop pitchet nem is egyszer qrták el, de legutóbb a hurkánnyal is ez volt: az új, 100 oktános nem indult a földön (mixture hiba). Kijött a hotfix, megjavult. Következő beta - megint nem indul. A véglegesben megint jó. Mesza pitotfűtés bugot pl félig csinálták meg, pedig ott volt náluk a tök jó leírás (én tettem fel nekik :) ). És ezeknek köze sem volt a kártyákhoz.

A SLI/CF-re világosan megmondták, amíg nem lesz végleges a video engine, addig nem állnak szóba velük a videokártya gyártók. Hogy az nvidiát előbb mondták véglegesre, az miért is gond? Egyszerűbb programozni? Jobb a támogatás? Több infót kaptak? Vagy csak hamarabb válaszoltak nekik? Lényegtelen. A véglegesben lett jó mindkettő (az nvidia sem lett előbb kiadva!), akkor nem mindegy? Hogy az AMD-vel nem beszéltek, azt honnan veszed? Hogy nem tőlük jött tipp, vagy megoldás (akár a három csíkra is korábban), azt honnan tudod? Onnan, hogy neked nem szólt senki...? ;) (ami így utólag nézve nyilvánvalóan megtörtént, hiszen a CF működik)

Na mindegy. Engem ezek egyike sem győzött meg arról, hogy az AMD azért szarabb, mert az nvidia kavar a háttérben, amihez asszisztál az 1C/MG. Igaz, az ellenkezőjéről sem, de először talán az kellene valahogy BIZONYÍTANI, hogy szegény AMD-t tényleg szivatják a csúnya zöldek....