IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #59015 Hosszas konzultációt folytattam privátban Solt mesterrel, mert most már nagyon kellene egy CloD-ra alkalmas gép. Ezúttal is hálás köszönet Soltnak! 

Először használtban gondolkodtam, mostanra viszont már az úh kezd körvonalazódni. Viszont akkor már tényleg egy olyan gép kellene, amihez nem kell évekig hozzányúlni. És nekem a nagy álmom három monitoron nyomni az Il-2-őt.
A három monitor a 6000*1080-as felbontás.
Van hozzá kártya:
Íme
Érdemes elolvasni az első felhasználói kommentet is (Most Helpful Customer Reviews, első hozzászólás.) A srác épp arról ír, hogy Battlefield 3-at nyomat rajta ultra beállításokkal, három monitoron +30 fps-sel. És ezzel 1,8 GB-ot használ a kártya grafikus memóriájából. Viszont a Crysis 2 maxon, három monitorral már 2,2 GB-t használ nála. És gondolom, hogy a CloD-hoz sem lenne elég 2 GB. De 4 GB szerintem már igen.
Ja, és ha átszámoljátok a kártya árát, akkor 100 ezer alatt van. Nyilván mire ideér valamivel több. De akkor is qrva jó ár, nem?