IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

46k-t vontak le amibõl 9k a szállítás.

Ha megérkezett és publikus a végösszeg, megosztod velünk, csak hogy hogy kalkuláljunk?

<#eljen> Még ilyen linkeket!!!!!!<#nevetes1><#guluszem1>

D9

Megrendeltem ma reggel a naturalpointtól a track ir 5-t meg a clippet. Kíváncsi vagyok mennyi idõ alatt ér ide Fedex-el.

Alig aludtam valamit, a gyerek meg nyolckor már megkezdte a diverzáns akciót a konyhán,mire kiértem-1 doboz pilóta tallér(párom nasija..volt)

LeonSilver
Nagyon alapjáraton üzemelsz még fater 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bakker az..<#vigyor2>

Daemon Tools Lite-ra gondolsz?

gyerekek, hogy hívják az isot kezelõ progit?: Milyen litle vagy lite?

már megoldottam , minden eszembe jutott..bár fényes nappal csak redõnynél fasza...

LeonSilver
Én is ezt untam meg. Baszakodtam a freetrekkel egy jó darabig, volt itt wii meg minden. Aztán meguntam. Azóta nincs gondom 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Átérzem.
Körül kell nézni a használt piacon,ki lehet fogni olcsón dolgokat.
Persze nem ezek a legfontosabbak az életben,ezt aláírom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem keresek rosszul, (magyar szinten)de a bankok elintézték ,hogy jól ne éljek. Szóval ugyanott vagyok, mint amikor nem volt jó fizetésem. Ennyi.
Szóval a gépre az utsó nagy költésem a pedál volt fél éve.

Her Laca
Az a baj, sajnos ezt én is tapasztaltam,hogy a mókolt megoldások bár költséghatékonyak de sok sok idõt elrabolnak az ember életébõl.
A célhardverek meg kibaszott drágák ámde nincs velük szoppancs.
Vegyél egy Tr -t hidd el megéri.

<#vigyor>

Az a baj , hogy egyszerûen nem marad meg a beállítás..nem is értem miért de most megint szarozok vele hátha. A freetrack is 2 napig tartott, mire újra rájöttem mit kell csinálni..nem egyszerû enabler button progi miegymás..vx1000 kamera

LeonSilver
Az ember öccse sohasem nõ ki a saller idõszakból 😉 Én mondom!

Her Laca
A saitek honlapján nincs semmi hozzá?
Valahogy biztos testre szabható a dolog.

A húsz, 29..megy az idõ bakker...<#fejvakaras>

Hát a saller korszakból már régen kinõtt.<#smile> 20 körül már hülyén néz ki.
A joy saitech evo force.

Her Laca
Tom jól mondja. Gyereknek egy sallert aztán vissza a 64 bitest.
Milyen joy od van?

Her Laca
Ezt nem értem. Miért nem full hd ben használod?

Feélzeti érdekesség a reggeli kávé mellé.
VO101Tom
Clod-on belül nincs ilyen, az FFB file-okat nem jó piszklálni, nem tudni a VAC hogy viszonyul hozzá.

A hardware hivatalos oldalán nézz körbe, hátha ott van sw hozzá, nekem Logitech van, de ezen pl. állítható az FFB minden játéktól függetlenül a windowsban...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
32 bites Win7 legalább? Milyen érvekkel tudott az öcséd meggyõzni, hogy ezt tedd magaddal? <#alien>
32 bit alatt összesen 4GB memóriát tud megcímezni (2^32-en ugye), és ebben benne van a videokártya memóriája is. A Win7 alapból használ 1-1,5GB-ot, hogy mennyi jut a programoknak ezután, azt add össze. Nem szabad 32 bites rendszert feltenni, ha egyébként a proci, alaplap engedi a 64-est. Öcsédnek adj egy taslást, és máskor ne hallgass rá <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
A 32"-esen tényleg nagy élmény szimulátorozni,tegnap eddig még csak a TU-144-est próbálgattam az FS2004-ben és eddig még nem bántam meg hogy ilyen tv-t vettem.Pedig most még csak 1360X768-as felbontáson van,így a képben van az ablak széle is.1920X1080-ban a tálca meg a kép szélei kicsit lelógnak.Ezenkívül furcsák a pixelek legnagyobb felbontásban-élesebbnek látszik a kép de pl a betûk olyanok mint amikor az írógépben kezd kifogyni a festékszalag tintája.Lehet hogy ez is valamelyik beállítástól függ?

Nincs különbség 32 vs 64 bit esetén... ez már nem xp! 😊 Ha a rendszer és a vga memóriád több mint 4GB, akkor tessék csak 64 bites rendszert használni...

A config fájlban nem néztél körül? Nincs valami ffb force beállítás? Én úgy emlékszem állítható az ffb ereje, bár lehet, hogy keverem a rof-l... 😊

www.smart-bus.hu

bevallom nem tudok segíteni. nincs meg a clod és ha minden átmenet nélkül ráz a bot az tényleg kellemetlen lehet. Tudtommal nem lehet a ffb erejét szabályozni, de lehet hogy tévedek. Én évekig repültem úgy, hogy ha a nagy kaliberrel lõttem, akkor a bot enyhén de hasra húzott érzékeltetve a nagykali hatását. évek múlva jöttem rá, hogy ez qrwára zavar és csak úgy tudtam kiiktatni, hogy kitöröltem ha jól emlkészem valami mortar file-t a joy rendszer könyvtárából. Azóta már hosszú sorozatokat is lemerek adni és nem csak pötyögök. A pötyögésnek is megvolt a haszna. Csak akkor lõttem, ha biztos voltam a találatban. De hosszú sorozatokkal sokkal élvezetesebb szakítani 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Öcsém unszolására most 32 bites wint raktam fel a 64 helyett, de a f*szom kivan vele.

Az alap progi meg valamiért nem menti el a beállításokat.

Amióta újraraktam a wint,olyan erõsen ráz a clod a legkisebb fordulónál is(átmenet nélkül),hogy hihetetlen.

Hát én csak egyrõl tudok, az pedig a SST (saitek smart technology).
Az rajta van a bothoz kapott cd-n. De szerintem semmire sem jó, csak letesztelni hogy a gombok mûködnek-e a ffb-vel együtt. Viszont ezt nagyon mókásan teszi.

De te most mit is szeretnél? Az ffb erejét szabályozni?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Olyasmi mint a force test program , amivel be tudom lõni az ffb.
A CLOD-on belül nem találtam ilyet.

Mit értesz beállító programon?

Evo force-hoz ffb beállító programot nem tudna valaki ajánlani?

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

RatBaG
inkább ne lenne ott! õ volt az egyetlen, aki picsogott, hogy nem hajlandó olyan filmben szerepelni, amiben káromkodnak.
így hát kapunk egy "tökös akciófilmet", pg 13-as besorolással. biztos hiteles lesz... <#zavart2>

Per Aspera Ad Inferi.

LeonSilver
OMFG

acidrain
Off:

Bejöttek a mûhelybe egy Actros-al, azt mondták, fékezésnél balra húz.

Lemértük a féket, jobb elöl semmi. Levettük a kereket, azután vicceskedtünk kicsit.😊

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nohab
Azért az a PzIV elég jól megy bal lánctalp nélkül is.
Csak mert Chuck hagyta magát.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

A szõrkitépés nagyon király..ma már nem menne, a mai hõsökön nem nagyon van.<#alien>

Végignézted?<#vigyor>

Her Laca
És ha jól tudom csak egy ember volt aki képes volt legyõzni de õt .Bruce Lee .Itten ni.

Her Laca

És végezetül csak ennyit tennék hozzá.

Her Laca
Nem lehet káromkodni a filmben. Ennyi😊 ÉS! Nem lesz káromkodás,csúnya szavak.
No ha belegondolsz akkor mi ez ha nem A bizonyosság!
Ha megnézed a szereplõk listáját és Norrisnak csak ennyit kellett mondani.
Rettegnek tõle.<#mf1>
Azért mondom ,nem játék ez kérem szépen.
Egy volt kormányzó pl csak összecsapja a bokályát és bólogat.
Van alapja a róla terjengõ szóbeszédnek én azt mondom😊)

Mert jut eszembe azért Villis is megmentette már párszor a világot mégse mer beszólni .
És Stalone? Az egyszemélyes hadsereg akinek a nevére minden ázsiai kommunista ország katonája összecsinálja magát. Õ sem.

LeonSilver
De volt valami kikötése nem? Valami izé ha lesz akkor õ nem lesz. Vagy valami hasonló 😄

Sanyo
És ami a szép, az Expendables 2-ben ott lesz a többi nagy öreg akciósztárral. 😊 Jó fej.

www.pcpilot.hu