IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
D9
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Körül kell nézni a használt piacon,ki lehet fogni olcsón dolgokat.
Persze nem ezek a legfontosabbak az életben,ezt aláírom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szóval a gépre az utsó nagy költésem a pedál volt fél éve.
A célhardverek meg kibaszott drágák ámde nincs velük szoppancs.
Vegyél egy Tr -t hidd el megéri.
Valahogy biztos testre szabható a dolog.
A joy saitech evo force.
Milyen joy od van?
A hardware hivatalos oldalán nézz körbe, hátha ott van sw hozzá, nekem Logitech van, de ezen pl. állítható az FFB minden játéktól függetlenül a windowsban...
www.pumaszallas.hu
32 bit alatt összesen 4GB memóriát tud megcímezni (2^32-en ugye), és ebben benne van a videokártya memóriája is. A Win7 alapból használ 1-1,5GB-ot, hogy mennyi jut a programoknak ezután, azt add össze. Nem szabad 32 bites rendszert feltenni, ha egyébként a proci, alaplap engedi a 64-est. Öcsédnek adj egy taslást, és máskor ne hallgass rá <#zavart1>#zavart1>
www.pumaszallas.hu
A config fájlban nem néztél körül? Nincs valami ffb force beállítás? Én úgy emlékszem állítható az ffb ereje, bár lehet, hogy keverem a rof-l... 😊
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az rajta van a bothoz kapott cd-n. De szerintem semmire sem jó, csak letesztelni hogy a gombok mûködnek-e a ffb-vel együtt. Viszont ezt nagyon mókásan teszi.
De te most mit is szeretnél? Az ffb erejét szabályozni?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A CLOD-on belül nem találtam ilyet.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
így hát kapunk egy "tökös akciófilmet", pg 13-as besorolással. biztos hiteles lesz... <#zavart2>#zavart2>
Per Aspera Ad Inferi.
Bejöttek a mûhelybe egy Actros-al, azt mondták, fékezésnél balra húz.
Lemértük a féket, jobb elöl semmi. Levettük a kereket, azután vicceskedtünk kicsit.😊
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
És végezetül csak ennyit tennék hozzá.
No ha belegondolsz akkor mi ez ha nem A bizonyosság!
Ha megnézed a szereplõk listáját és Norrisnak csak ennyit kellett mondani.
Rettegnek tõle.<#mf1>#mf1>
Azért mondom ,nem játék ez kérem szépen.
Egy volt kormányzó pl csak összecsapja a bokályát és bólogat.
Van alapja a róla terjengõ szóbeszédnek én azt mondom😊)
Mert jut eszembe azért Villis is megmentette már párszor a világot mégse mer beszólni .
És Stalone? Az egyszemélyes hadsereg akinek a nevére minden ázsiai kommunista ország katonája összecsinálja magát. Õ sem.