IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Itt lehet olvasni Hartmannról:Hartmann
    Felettünk nem jártak B-26-osok, amit Hartmann Pottyondy-val lelőtt az 1-1 A-20 Boston volt, Becze Csaba az elfelejtett hősök című könyvében van benne ez a légiharc nagyon szépen leírva.:) Hartmann Mustangok elleni győzelmei zavarosak, a legtöbb forrás azt említi hogy 7 Mustangot lőtt le akkor amikor az amcsik sorozatban támadták a romániai célpontokat 1944-ben, köztük Ploiesti-t viszont azt azon az oldalon, amit én linkeltem, azon nyoma sincs a 7 Mustangnak, ha valóban Hartmann lőtte le Veszprém felett a P-51-est akkor már 8 Mustangnak kellene lennie. Azonban ezen az oldalon, amit én mérvadónak tartok megint nincs ott a Mustang gyilkosok között. Azt a Mustang elleni győzelmet amiről Tobak Tibor ír, talán egy másik német arathatta. Egyébként sztem biztos hogy Hartmann 7 Mustangot lőtt le, mert sok helyen olvastam azokról győzelmekről és sztem biztos hogy valós győzelmek. Az utolsó Mustangok elleni légiharcában Hartmannak ki kellett ugrania a gépéből, mert elfogyott az üzemanyaga és ha jól emlékszem 1 Mustang megpróbálta lelőni az ernyőn lógó Hartmannt, de szerencsére nem talált.