IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #58610
    Mivel a proci - E8400 - adott, a kérdés már el van döntve, de ha váltani kell, nem megy veszendőbe a cucc,akkor valamelyik gyerekét bővítem vele, most is ezt csináltam. Nem egy nagy gamerek, így amire kell nekik is, bőven megteszi. Volt gondolatban, hogy összerakok egy 300.000-es űbercuccost, de az élet megoldotta a kérdést, mivel most végeztem az emelettel, meg a fél földszinti lakrész felújításával és egy kicsit megcsúszott a dolog anyagi értelemben. Mivel az időm is kevés, meg közben kiderült, hogy a játék is hagy maga után kívánni valót, letettem a high-tech gépről, egyenlőre úgysem lenne időm kihasználni, amennyi időm pedig van játékra, azt kielégíti az IL2 is, arra meg bőven jó ez is és még a CLOD is futtatható rajta. Azért köszi a tippet.