IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Még mindig közhelyek hangzanak el. Amit mondasz igaz lehet,de itt most másról van szó. Én átolvastam (nem akarom védeni jelzem) a honlapot ,tárgyilagos ,tények vannak közölve. Ráadásul 56 történéseit annyi, azaz minden politikai erő a magáénak akarná tudni,hogy ne félj árgus szemekkel figyelik az ilyen dolgokat.
A "vita " abból indult ki,hogy én mondtam valamit amit fater látott ergó megtörtént ,te ha nem is teljesen de vitattad,szerinted a fegyveres harcban csak szentek lehettek a felkelők,én meg azt mondom,hogy nem , ők is emberek erényekkel és gyarlóságokkal felvértezve. Ám de ez semmit nem von le abból amit akkor tettek ,viszont abban egyetértek veled ,már ha te is így gondolod,hogy azon emberek áldozatát (a legnagyobbat amit meg lehet tenni) a politika szereti kisajátítani és hamis felhangokkal kiegészíteni és a maguk hasznára fordítani.