IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #58441 Üdv, már rég jártam erre :)
Most is csak azért jöttem, hogy OFF-oljak egy kicsit :)
Csak azt szeretném veletek megosztani, hogy egy világnézet látszik bennem megdőlni :) Mégpedig, az hogy "olcsó húsnak híg a leve". Ehhez tartottam magam mind addig, míg ki nem adtam kőkemény 350, azaz háromszázötven magyar forintot egy játékért
Ugyanis ennyibe került egy orosz fejlesztésű a 2. vh-ban játszódó, taktikai TPS a Death to Spies. Röviden mi is ez:
"Smersh az orosz szó a "Death to Spies" (halál a kémekre) kifejezésre, és ez volt a neve a kém elhárító hálózatnak amit a szovjet hadsereg hozott létre a második világháború alatt. A játék főszereplője a szovjet hírszerző ügynökség 4. részlegének egyik századosa. Ő egy profi kém, akit veszélyes küldetések magányos elvégzésére képeztek ki. A küldetések alatt különféle feladatokat kell elvégeznie az ellenség területének a szívében, beleértve a fontos dokumentumok ellopását, ellenséges tisztek vagy magas beosztású tisztviselők likvidálását, emberrablást és szabotázst." forrás: pcguru
Ami a lényeg! Ha valaki szereti az elmélyült taktikus gondolkodást, lopakodást és precíz kém akciókat, és hogy egy feladatot 100 féle képen is meglehet oldani, akkor annak csak ajánlani tudom!
Itt egy kis tesztvideó is: