IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Üdv mindenkinek!
    Lenne egy kis problémám, az a helyzet, hogy kb. egy hónapja rátelepült valami szarság a gépemre, és folyamatosan a monitorom bal alsó sarkába betesz egy flash-t, mindenfajta pénisznövelő, hascsökkentő, amerikába zöldkártya, minden kibaszott szart feldob nekem 10*10cm méretben a bal alsó sarokban plusz, hogy teljes legyen a szopóroller nem tudok játszani a Cloddal mert hiába van beállitva a joy a controlsban látszik is, de nem működik, és a játékba viszont meg a bal felső sarokba tesz be nekem egy 10*10 szürke négyzetet. Már többször próbáltam leszedni de eddig még nem sikerült, a Windows-t meg nem szivesen raknám újra ha nem muszáj. Van valakinek valami ötlete?