IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #58344 Tele a hocipo...
Bealdoztam a mobilnetem,lehuztam a patchet.
Launcher exe hibaval azonnal le is allt.
Nagynehezen kikukaztam,hogy a config ini ben levo ChangeScreenRes=0 okozza.
Ez eredetileg 1 volt de atirtam mert 16:10 es monitornal a kepernyo bal szelebol hianyzik 10 cm.
A patch utani config fajlban mar nem szerepel ez a sor.
Viszont atkerult az itt levo config fajlba:
C:\Users\*****\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover
Ha itt atirom 0 ra akkor ujra leall launcher exe hibaval.
Esetleg masnal is jelentkezett ez a hiba? 1C forumon semmit nem talaltam rolla.
Onnan lehet eszrevenni,hogy amikor elindul a jatek a sarga celkereszt/repulo ikon kozepen van,majd mikor windowsrol atvalt a jatekra akkor a sarga celkereszt ikon mar el van tolodva balra 10 centivel. Az ubisoft video es a jatek menuje mar ujra kozepen van,ha viszont betoltok egy terkepet akkor megint nincs kozepen a kep. A jobb oldali kabinteto oszlop latszik teljesen a bal oldali nem,normalisan mindkettonek latszania kellene.
Amiket mar ellenoriztem:
Vsync be van kapcsolva,nem a FOV okozza,Nativ felbontasban van,felbontas stimmel,ha opciokban atallitom a fullscrent pseudora akkor fagy, Alt+enterre fekete kepernyot kapok de a jatek fut.
Egyeb otlet?
GTX 580 I7 2600 4GB ram