IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Nagyon jónak tűnik. Nekem a The Tomorrow War jut róla eszembe,még 2009-ből. Volt egy fő történeti szál természetesen.Egy regényíró páros trilógiájának a sztorija, némileg sajnos átalakítva.De ott is lehetett szabadon mászkálni,bármely bolygón leszállni,maximum nem volt ott senki rajtunk kívül. Lehetett például még aszteroidákról is bányászni.És ezen kívül az NPC-kkel lehetett dumálni,még kantin is volt a "hordozón". A bányászhajótól a vadászgépig több féle űrhajótípus volt irányítható. Az egyik legérdekesebb bevetés során egy fogadásnak,majd meccsnek hála még egy idegen űrhajóhóz is hozzájuthattunk ami jobb volt mint az "Egyesített Földi Birodalom" hajói. A grafika is egész jó volt,és nem akadt.Két dolog miatt viszont nem lett igazán sikeres:
    1.A kedves 1C kiadó bugosan adta ki.
    2.Maradtak elvarratlan szálak a sztori végén,amiket a Factor-K nevű kiegészítő mesélt volna tovább,persze szebb grafikával,és még több repülhető űrhajóval. Ám ezt valami megmagyarázhatatlan módon eddig nem adták ki nyugaton,és megmondták,hogy nem is fogják soha:(

A bug meg olyan volt,hogy egy 90Kbyte-os(!) patch sikeresen javította az egészet...
    A TTW ettől függetlenül tetszett,mert tetszett,hogy végre olyan űrhajóban ülök ahol van normális műszerfal,és nagyon tetszett a szabadsága is. Ezért nagyon sajnálom,hogy a Faktor-K erre felé soha nem lesz kapható. Igen gyökér döntés ez most,amikor nagyon ritka a normális űrszimulátor,akárcsak a normális repülőszimulátor. A TTW végigjátszása óta nem is játszottam másik űrszimulátorral.
    Erről az új projetről a TTW jut eszembe,csak még sokkal szebb grafikával. Azon kívül a hülyeségei (pl. a nyaknál nem hermetikus szkafander) ellenére szerintem eddigi legjobb űrben játszódó sci-fi sorozat a világon, a Battlestar Galactica. Úgyhogy nagyon várom ezt is. Remélem sikerül befejezni és nem kell majd a futtatásához egy Paks-2.