IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem ha valaki elég messze van ahhoz, hogy legyen ideje "satufékezni", nagyon könyű célpont lesz neki a dugóhúzóban lévő gép, elvégre "agyaggalamblövészet", nem vált hirtelen irányt, etc., az más kérdés, hogy ha közel van az üldöző, és akkor rántják be dugóhúzóba, képes-e annyi idő alatt a túlaszaldást elkerülendő lefékezni, vagy ha igen, tud-e tüzelőpozíciót felvenni. Szerintem kizárt, ha csak nem rántja be detto, de akkor meg a pozicionálás lehet gond. :-) Ugyanakkor jobban elgondolkodva, amikor épp felrántod, azért sebezhetőnek tűnik a figura, elvégre lényegében "állsz" a levegőben. De ki tudja? Ki kéne próbálni "gyakorlatban". :-)
Én mindenesetre biztosan kipróbálnám, okosan használva nem hiszem, hogy túlzottan öngyilkos manőver lenne. :-) Persze kockázatos, de sokat nyerhet vele az ember, ha jól sikerül kijönnie belőle, az ellen meg esetleg pont "eltököli" az addigi időt. Olyan "mindent-vagy-semmit"-nek tűnik. Persze a tévedés joga fenntartva. :-)