IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem tudni, de szerintem a végleges patchet várni teljesen felesleges. Addig biztosan nem lesz végleges patch, amíg nem lesz olyan beta ami tökéletes. Ha meg már nincs vele gond, az hogy beta vagy hivatalos patch miatt jó, az már csak részletkérdés. Bár kétségtelen, hogy ez a beta még nem az a beta. Az utolsó 2-3-al szerintem sokat haladtak a rendszer stabilitás, és skálázható teljesítmény felé, a 2-vel ezelőttinél megszűntek a fagyások, mostaninál meg azok az idegesítő akadások, lassulások, amik kiborítottak minket Pogival (W7-en), de Fm-ben vannak még hibák, repülőgép kezelésekben vannak hiányosságok, satöbbik. De -lekopogom- ha ez a LOD hiba nem jön elő, akkor nekem a rendszerrel már nincs bajom, az FM-et, DM-et, apróbb cuccokat meg programozzák továbbra is. Hogy az mikor lesz szerintük pöpec, arra tippem sincs.