IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Khmm... Laca, én pontosan erről beszélek . Sokkal előbb szállsz be a játékba, hogy "majd kitapasztalom", meg "majd belejövök", mint hogy előtte utánaolvasnál. Mert az unalmas. Főleg a műszaki részek. Erre mondom, hogy nem csodálkozok rajta, mert ez sosem volt divat a virtuális repülésben. Pedig repülőgép szerkezettan sem véletlen van a -való életben- típusvizsgán, tudd hogy a gépedben mi hol van, mi hogyan működik. Márcsak azért is, mert 1000x könnyebb "kitapasztalni" azt, amit már leírásokból ismersz. pl Spit kezelésről is sok értékes fórum van 1C-n, ami google fordítóval is érthető azért, nem valami irodalmi műről van szó, csak üzemeltetési utasításokról. Sőt, a google fordító pl pdf-et is lefordít akár, winyóról beolvasva, szal ez sem lehet akadály (ha OCR-es a scan)). Mellesleg csomószor szívatja is magát (vagy csak szimplán hülyét csinál magából) amikor a delikvens bugokat lát olyan dolgokban, amik jól vannak modellezve, csak épp ő nem tudja, hogy az hogyan működött (mint az a sokszor említett bombatér ajtó nyitás pl.)

Mondjuk az is igaz. hogy nemcsak a virtuális, a valódi repülésben sem mindíg divat, sajnos volt olyan pilótához szerencsém, aki szentül vallotta, hogy "én nem tudom mitől megy, én csak vezetem. Egy mutató se legyen pirosban, és annyi". Az ugyanilyen balfasz volt repülés közben is. Volt, hogy vitorlát vontatott, annak ugye billegtetsz, ha elvitted egy termikig, és le kell oldania. Ez a kretén meg megbillentette a gépet jobbra, és azzal a mozdulattal barla leborított. Ha a vitorla a kötél végen marad, ki tudja mi lett volna a vége. A fasz meg annyit mondott leszállás után, hogy ő csak jófej volt, a motoros idő minél kevesebb legyen a vontatásnál (ergo olcsóbb), azért sietett vissza a reptérre. :/