IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem, nem néztem végig,ott elakadtam amikor Szaniszló Ferenc műsorvezető elmondta a bevezető eszmefuttatását. Mit csináljak NEKEM ez nevetségesnek tűnik na,de ez szigorúan magánvélemény.
    Mindamellett tudod jól, vagyis remélem tudod,hogy én pacifista beállítottságú vagyok ,asszem ez akármelyik hozzászólásomból kiderült eddig.
    Ilyen összeállításokat ,visszaemlékezéseket dögivel lehet mutatni minden nemzet történetéből akár csak a második VH alatt ,amelyek könnyeket csalnak jóérzésű emberek szemébe,ezek arra jók ,hogy éberen tartsák azon állapotot,hogy ha valakinek eszébe jutna végig hurcibálni a véres kardot egy "fennkölt eszme" érdekében akkor legyenek olyan emberek akik partnerek lesznek ebben,és önként dalolva menjenek embertársaikat irtani.Szokták mondani,hogy azért jó ismerni,nem elfelejteni a múlt történéseit ,hogy tanuljunk belőle,és a hibáinkat ne ismételjük meg.
    Ez nem igaz. Azért kell ezeket mindig szem előtt tartatni,hogy ne feledjük mikre is vagyunk képesek.Jó példa erre a nemrégiben Jugóknál tartott emberírtás,amit ha jobban belegondolsz fel nem tételezett volna senki előtte itt európa közepén. Az emberiség pár ezer éves ismert történelme alatt semmi mást nem csinált ,csak gyilkolta egymást ,és ez soha nem fog változni mindaddig amíg nem talál a fajunk egy közös ellenséget. Ez szent meggyőződésem.Az egyéni tragédiák amik a konfliktusokban előjönnek szinte említésre sem méltóak ,nincs jelentőségük. (remélem ez a mondat nem félreérthető)
    Én Magyar vagyok ,de egyben a Földünk lakója is ,ugyanúgy magaménak érzem a tengereket, más vidékeket ,testvéreimnek barátaimnak az ott élő embereket .
    A közös nyelv ,kultúra az szoros kapocs ,nagyon szoros de eközben ne feledjük,hogy ez csak kis része az egésznek aminek alkotó elemei vagyunk.
    És nem vagyok hajlandó ezen álláspontomon változtatni ,még ha ez nem is tűnik hazafiasnak akkor sem.