IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ilyen gépet sem fogunk itt "nyugaton" látni szerintem soha:Mig-3 egész eredetinek látszó állapotban és repképes.Látszik hogy van azért pénzük a ruszkiknak az olajból.Telik már ilyen restaurálásokra is.http://www.youtube.com/v/S6rs_IJt6Dw&version=3

VO101Tom
576kb-ban 3e HUF...
Mi egyébként jókat repkedünk online, a játék fagyások idegesítõek, de összességében még mindig jobban szeretek ebben repkedni, mint bármi másban. Pár Pumás is elkezdett repkedni múlt héten, nekik is qrvára tetszik, mondjuk õk kimaradtak az elmúlt év szívásaiból is.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Meg lesz hozzá talán nyár végére egy megfelelõ gépem is.

Willenbrock
Én pont az ilyesmik miatt várok még mindíg a Clod megvásárlásával,majd kiforrja magát és még olcsóbb is lesz.

mijki
Van film a magyar katonákról a 2.vh-ban?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Hát ez az! De ugye kifizetni ki kellett. Szarjanak sünt. Vagy inkább egy egész sün családot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Én nemrég szedtem le ezt, de nem néztem még meg:
http://www.youtube.com/v/H_mpaBHVn0k&version=3

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem tudni mikorra.

www.pumaszallas.hu

Akinek a használható angol nyelvtudása révén, vagy esetleg valamilyen "nemzetközi" kapcsolatai vannak és ezáltal nagyobb rálátása van a nemzetközi filmtermésre, jelezhetné itt, hogyha tudomása van még valamilyen hasonló háborús filmekrõl, a többit elintézem, csak sajna nekem az angol még alapszinten van.
Ilyenre csak CoD-hoz, illetve egy template-re mert abból csak kisebb felbontásút találtam mint a skin.

LeonSilver
Egyébként éppen mag gondolkodtam rajta, hogy ugye ÁLLÍTÓLAG újra írják a motort vagy mi a bánatos szart. Éssss mikó?
Idén? Jövõre? 2022-ben? Mert ugye mint mondod, idõpont az nincs.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
:D Nem, nem új dolog. De például régebben még hangja is volt, ha emlékeztek rá. Állt a gép, álltak a motorok és zörgött az egész szar :D

VO101Tom
Leon. Te direkt szivatod magad? :)
A Clod ezt csinálja amióta kijött. Elgurul a repülõ indok nélkül (egyébként van benne szél). Mondták, hogy átkalapálják az új peccsben ezt is, de dátum sincs, hogy kb mikorra lesz kész. Ezek után nem értem mire számítottál. Vagy ez új dolog neked? Vagy hogy? :)

Én egyébként beállítottam a féknek a pedált ugye, és plusz egy tengelyt, amolyan parkolóféknek.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszönjük!

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Áááá, dehogy :) Egyébként próbálgattam és nem mindig csinálja. Nem is tudom, mintha "elfújná" a szél vagy mi a rák. Van itt valamiféle idõjárkálás? Lehet valahol látni, hogy "merrõl fúj a szél"?

VO101Tom
Ilyenre gondolsz?
Pumaszállás - Skinek

A legtöbb géphez van a PainShemes mappában fehér "void" nevû skin, azt Photoshopban bármikor lehet szegecs layernek használni.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Azt NEM lehet 4.11-re tenni, soha. Ha kijön frissítés az UP-hoz, amiben lesz Stock4.11 "komponens", akkor lehet egy mappából repülni, de az UP3 alapja akkor is a 4.10.1 marad.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok! CoD-hoz 109-es "fehér-szeges" skin alap layer hol lelhetõ fel? Vagy esetleg egy publikus magyar festés?

4.11

"A hozzáadott új AM rádióállomások "Tokió rádió" és a "Párizsi rádió""

Ezeket hogyan tudom hallgatní?
A "The winter war" c. film, innen letölthetõ a felirattal együtt. "Tarvisota" néven szerepel, gondolom, hogy ez az eredeti finn címe.
DonZorro
Szia Srácok! Technikai kérdés: Az UP3RC4-et lehet már telepíteni a 4.11-re vagy még várni kell?

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
http://www.youtube.com/v/9hBGmiXt8Fo&version=3

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én ilyet nem tapasztaltam még. Joy-t kalibráld ,lehet az a baj.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Kicsit "elõszedtem" a CloD-ot, de annyira felidegesített már megint :D

Röpködök, örömködök, leszedek egy-két bombázót.
Leszállok:

1) Motort leállítom, a gép áll, nincs domb se semmi, elkezd szépen jobbra vagy balra fordulni.
Fék, megáll. Fék fel, elindul :D

2) Ugyan ez a szitu, gép megáll. Ugrik egyet mint egy bakkecske és fejre áll.... Mi a faszé?

Annyira bosszantanak ezek a szarok.

Her Laca
Ami tény az tény. Az orosz háborús (a késõbbi is sokszor) ipar ,nem a precíz dolgok megalkotásáról volt híres. Ellenben szarták a cuccot ,laza csavar ide vagy oda,és gyõztek.

De az vicces ,hogy egy vadászgépet szögelnek ,mondjuk hatékonyabb ,olcsóbb,gyorsabb,mint a szegecselés. Max elhagy ezt azt menet közben.

LeonSilver
:D

VO101Tom
Én azon pislogtam, hogy felszállás elõtti ellenõrzés szerves része meghúzni a csavarokat bakker <#wilting>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hát igen. Nem volt egyszerû az életük.

Her Laca
Nekem a gyártás tetszik. Jó kis orosz nyírfa ,enyv,szög ,oszt kész a kasztni:) Egyik fõ szerszám a kalapács:XD

VO101Tom
Ezt már régebbrõl is ismertem, nagyon jó kis film. Ezek alapján el lehet képzelni mennyi elõnyt jelentett légi harcban a németeknek az a nagyfokú automatizáltság, amikkel a Mesza és a Fóka rendelkezett. Hihetetlen mit kellett gépészkedni ezekkel :)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez de fasza! Már szedem is le, nehogy "eltûnjön" az éterben...

http://www.youtube.com/v/3SxEFGBAPYI&version=3

Her Laca
No? Mi történt:) Na mind1 amit Leon linkelt videó a végén vagy egy csomó jó kis film.

Her Laca
Oroszoknál van egy sorozat ,nagyon komoly ,ilyenekkel foglalkozik.
De ez se rosz.
Gondolom annó elvittek egy halom felvételt és nem nagyon publikálták.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mw7RyvSgmzk#!

<#eljen><#eljen>
koszonom, utana nezek
LeonSilver
Egész biztosan.

Félreértettem volna? o,O

http://www.youtube.com/v/gg5_mlQOsUQ&version=3

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

LeonSilver
Vazze. Miket lehet lehet találni ezen a nyúltyúbon...

http://www.youtube.com/v/WcwngAe_hYc&version=3

szia! nem ismerem pontosan a joyt, de ha mûanyag csúszik mûanyagon ott a szilikonspray szokott a legjobb lenni. pár száz ft. pl. autós boltban vagy hiperben.

LeonSilver
1) egyik kedvenc zenekarom (szigorúna csak Tarjával)
2) az egyik kedvencem tõlük
3) röpcsikkel

Kell ennél több???

http://www.youtube.com/v/ufb-Qp1Ue94&version=3

Kicsit meglepõdtem, mert a felirat 2 CD-s verzióban jött elõször, de a film csak 1 CD-s, de már a probléma elhárítva. Csak jelzem, hogy aki majd meg akarja nézni, a sörrel úgy kalkuláljon, hogy 3 órás a film, a felirat alapján !
Ha a minõsége nem lenne megfelelõ, akkor megtaláltam 1,3 GB-os verzióban is. ( Ez lesz a 2 CD-s verzió, viszont ez finn nyelvû, svéd felirattal beégetve.)
Ma este kaptam meg,meg nem probaltam ki ,majd holnap ,de nallam ott kozepen nem piros hanem fekete es azt hiszem,valami mas kulombseg is van e es a kozott amit gondolom a netten nezted le valahol ,ez AV8R-03,az enyem ,de van 02-is es van a sima av83 ,mar ahogy en is kutatom .A manual angolul van legnagyobb oromomre,nem sokat ertek de csak megoldom en .En ugy nezem hogy van funkcio valto is
köszi Mester
A bitek megindultak szép tömött sorokba lefelé és még a magyar felirat is csatlakozott hozzájuk. A mostani állás szerint, ma 22.00-kor már nézhetõ is lesz. Ha van még valakinek tudomása hasonló háborús filmekrõl, ne fogja vissza magát, valahogy megoldjuk, hogy láthassa mindenki. Itt fõleg azokra gondolok, akik jól beszélnek angolul és könnyebben fellelik a nálunk nem forgalmazott filmeket a neten, mint pl. a Breszt-i erõd esetében volt.
Természetesen ezt is felteszem a szokott helyre a felirattal együtt.
A vízszintes bombavetéshez is van ilyen táblázat?

Si vis pacem, para bellum.

Vogel
Lovagias tett! Grat

Középen a piros üzemmódváltó? A mellette lévõ gombok funkcióját váltja? Vagy önálló kapcsoló?

Si vis pacem, para bellum.

Nos uraim,megjott az elso komolyabb joy-om Saitek Aviator AV8R-03 ,vannak ennel sokkabb komolyabbak ,tudom en , de en ennek is orvendek , megeri az osszes Logit. meg thrustmastert , beszelek a kozep kategoriasrol. Annyit szeretnek kerdezni, hogy a rugo alatt levo golyot ami surlodik, idonkent kell-e kenni valami nyavajaval ? Itthon a legfinomabb olajam ami van a varogep , muszeresz,olaj csak nem tudom hogy jo is e, vagy letezik valami mas csoda szer
Ez nagyon jó kis film lehet. A videón 1:47-nél a színészen mintha egy magyar 35M típusú rohamsisakot vélnék felfedezni. Sok önkéntesen ill. 2 vadászpilótán kívül és a lõelemzõkészülékek mellett ugyanis igen sok rohamsisakot is szállítottunk a finneknek. A sisakok nagy része viszont nem érkezett meg a téli háború ideje alatt. Ez utóbbi infót most olvastam, akit érdekel a téma az majd utána néz jobban.:)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Duna Tv 21.30 Tábornok.
Lengyel film Sikorskiról.