IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    Nem. A pinkie az a boton a kisujjnál levő pöcök, ami arra jó, hogy ugyanazon gombra (vagy sorozatra) még egy funkciót be tudsz állítani. Pl.: Shift+A / Shift+A+Pinkie. A másodikra egy teljesen új dolgot állíthatsz be (ergo kétszer annyi lehetőséged van mint alapból).

A clutch az arra jó, hogy a játék könyvtárában elmentett profilokat tudod menet közben váltogatni, anélkül, hogy le kéne raknod tálcára. Pl.: IL-2-ben mondjuk van egy gombkiosztásod vadászgépekre 'il2v' profil néven, és van egy bombázóra is 'il2b' néven. Így ha átülsz egy bombázóba, akkor csak simán átváltasz arra a profilra. Azt már gépe váltogatja, hogy hogy szereti elfogadni, mert nekem volt olyan, hogy egyfolytában kellett nyomnom a gombot és úgy váltogatni HAT-tel, vagy egyszer benyomtam, villogott és úgy váltogattam. Asszem a boton asszem az alsó HAT-tel tudsz váltogatni: fel,le = fel, le, jobbra=enter (ezzel tudod elfogadni az kiválasztott profilt is, illetve ha mappák között ugrálsz, akkor abba a mappába megy, amit mutat az MFD), balra=vissza lépsz egy mappát.

Hasznos kis dolog tud ez lenni, de igazándiból nem okoz nagy galibát, ha nem használja az ember.