IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tegnap érdekes eset történt.
    Összeakadtam egy spittel , semmi érdekes nem történt addig amíg előnyös helyzetbe kerültem,na onnantól szép fehér ködbe burkolódzott aztán megint ment minden normálisan,aztán mikor lőhelyzetbe kerültem megint párába bújt,ezt vagy 15 x megcsinálta,no de aztán csak lekalapáltam valahogy.
    Pár perccel később ,10-20 látok egy spitet alattam szépen egyenesen repül. Na megcsapom,végiglőttem,erre ahogy elsuhanok balról mellette felrobbanok. Csak úgy.Ugyan az az arc volt,jóval később leesett ki is írta nekem ,meg egy másik srácnak is. Én nem tudom miket csinálnak ,de ezek nem véletlenek,mert laggoljon egyszer ,rendben van,laggoljon 2x ok,de 15 xés csak akkor amikor lövöm.Na meg ez a robbanás.Se nem lőttek se semmi ,ki se írt senkinek ,csak bumm,és köddé váltam.