IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Nos elso felszallas megvolt Lala42 vel,egy spitre vetödtem de ott kellett hagynam mert széthajtottam a motort,ez az auto prop pich még nem akarja az igazságot...
    Pogi,én mennék szívesen de jelenleg nem akarom elbarmolni mások játékát a rengeteg kérdéssel... Gyakorlatilag ujra kell tanulnom az egészet[#fejvakaras.
    Ha esetleg valamikor ráérsz egy kis privát oktatásra azt szívesen venném.
    Tom már sokat segített a beállításoknál amit ezuton is mégegyszer köszönök!

Pár kérdés: A kis "csuszkák" nekem nem látszanak,mint lentebb a dogfightos videoban,ez azért van mert full realba repülök?

A szöveg ablak teljesen el van csúszva balra, például,ha valaki belép akkor annyit látok bal szélen,hogy: onnected a többi kilog a képböl.
    Felbontás 1920*1080,a monitor is ezen van. Info windows mozgatas nem mukodik mert a felso kek perem nem is latszik...
    Elore is koszonom a segitseget!
    (Bocsanat a kusza ekezetekert de sajna magyar billentyu majd csak jovore lesz...)