IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
:D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Van tõle albumom.
Különben azon röhög az asszony mögöttem,hogy linkelgetjük itt a nagyfater korú arcokat és erõsen bólogatok hozzá:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Õt például sokan nem is ismerik itthon. Pedig..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Fasza gyerek! Õ is jól nyomja nagyon. Sok jó zenész van artrafelé.

Hallgasd csak meg EZT testvérem!!!

LeonSilver
Csak ezeket irigylem a rohattt ámedikaiaktól bazze.

Gondolnak egyet, kimennek egy fasza baseball meccsre (kicsit fiatalabb voltam és is toltam), vagy elmennek egy fasza koncertre. Itt meg mi van? Fluorid leokádia legózik.. A fasz kivan.

Her Laca
Na bakker át kellett dugni a fülesemet ,mert ezt csak normális cuccal szabad hallgatni:)
És Slash hez mit szólsz? Õt is bírom ,tud bánni azzal a hangszerrel:)
Sok nagyon jó van az az igazság,én mindet imádom,csak van olyan akit az emlékeim miatt jobban:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Jajám! Vagy nézzed meg ezt. Valóságos orgazmus a fülnek :D
Ezek A ZENÉSZEK bakker és nem a sok gyogyós barom.
Vagy nézd meg Szabó Leslie-t. Tök jól nyomja és a kutyának sem kell. Csak ezek a mûmájerek.

LeonSilver
:D

Feró elkurvult azért, pataki (kisbetûvel) meg sose volt normális.

Her Laca
És az öreg Ritchie Blackmore ?:)

Én már nem változtatok helyett. Ha valakinek nem tetszik nem nézi ,nem olvassa. Ennyit tudok mondani:)<#pias>

Pont a Bill mesélte a mûv házban, hogy meghívták az X-faktorba, hogy énekeljen egy duót valamelyikkel. Erre nemet mondott és azt mondta, hogy van már ott egy Feró minek menne õ is oda. :)

LeonSilver
Kíváncsi vagyok ki akad ki elõször rajtunk :D
Sanyo oldalára kellene járnunk ilyeneket megdumálni. Ott úgyis van egy korcsma hivatal ;)

Ez is odabasz ám ;)

LeonSilver
Nem rossz, bár nem rajongok az ilyen zenéért ;) Semmi bajom vele, csak nem komálom.

Nekem itt kezdõdik A ZENE (néhány százszor már linkeltem)

http://www.youtube.com/v/05fVbvQFP8g&version=3

Her Laca

LeonSilver
Igen. Pont erre gondoltam, hogy ez a furcsafejû SP vagy a fluorid gerzsony megjelent volna ott...

Her Laca
<#eplus2>
Belegondolok,hogy SP megjelenik a Kõbányai mûv házban :) akkor.
Ki már nem ment volna:XD

LeonSilver
Egész pontosa nezt, asszem :D

http://www.youtube.com/user/vttv01/featured

LeonSilver
Ezt http://www.youtube.com/user/vttv01 érdemes végignyálazni!! Még Rolls Frakció is van!! Beszarás..

LeonSilver
Nem ám ilyen fogkrém ödipusz és társai basszus. Ezek 30 évvel ezelõtt igen nagy verésnek lettek volna kicsiny gazdája.

LeonSilver
<#worship><#worship>

Her Laca

LeonSilver
Ááááá. Én is nagy HOBO rajongó voltam, vagyok! Koncertek, kitûzõk, Földes által aláírt farmer mellény :)
Bill meg szerencsétlen, hogy ide született. Ha ámedikai simán kurva nagy sztár lehetne.
Azért a Zöld, a bíbor jobb úgy ha nem egyedül énekel.

Her Laca
Mit találtam!!
http://www.youtube.com/v/wRU6FUTBrgQ&version=3

Kõbányai mûvölédési házban volt vetítés, a Kopaszkutya 2-t adták és utána ott volt Bill, Póka Egon, a rendezõ, a producer. Lehetett tõlük kérdezni. A nézõk átlagéletkora olyan 55 volt. Jó volt, adtak retro kõbányait meg pogit is. :)

Her Laca
http://www.youtube.com/v/x0om0JCk47o&version=3

Papa01, ment a válasz.
Savas, a térképen acrománál kivolt irva hogy reacon, secondary objeckt. Erre nyakamat tenném. A furcsa csak az volt hogy ez félúton volt. Arra kérlek majd, ha te is fennvagy és repülsz épp fibowon, hogy átmegyek mondjuk én 3-unk közül a küldi elején a te chaneledbe ugyis van 5 perc min mire mindenki nyomja a flyt és megkérlek segits nekünk értelmezni mert vagy mi vagyunk hülyék vagy tényleg elirták. Esetleg vezess minket megint ha épp nem vadászkodsz. Nem akarom hogy miattunk bukjuk a wart. Köszönöm elõre is a többiek nevében is!

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca

Billnek elképesztõ hangja van.

Egyébként én a Ferót se bántom az X-faktor miatt. Egyszer kérdezték tõle, hogy miért vállalta el. Erre azt válaszolta, hogy egész életében nem keresett annyit, mint amit azért kínáltak. Nem sajnálom tõle. És a mai napig nyomja a koncerteket is.
Her Laca
Mirõl beszélsz? Együtt ittunk a téren a padokon.
Hobó egyszer megkérdezte tõle ,hogy mi van alufelnit vettél.
(fém mankóval jött)XD
Na õket a mai napig tisztelem!!!!!!!!!!!!

Ja ! És az a hang ugye amivel rendelkezik!!!
Pedig nem is volt akkor X tököm tudja milyen faktor.Meg a nép hangja vagy mi.

Papa01
<#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Egyénként csak hogy én is csatlakozzak a nyugdíjasklubhoz. :-D Emlékszik még valaki erre boldogult kamaszkorunkból?:

http://www.youtube.com/v/wssnJLavcnE&version=3
Vegyetek track-et, aztán visszanézve meg lehet nézni merre kódorogtak a célok..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

mijki
De a célokat nem találtuk meg. Se Fecska, se mi. A célpont felett voltunk, de semmi se volt ott.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ok,köszi!

Este jövök, remélem nem törik el a lábam focin :)

acidrain
Akkor, hogy képben legyél:

Elsõ küldi:
SUM Acroma, nem pedig Tobruk, a SUM senkinek sem sikerült.
http://fighting-irish-barbarians.org/rep/rep_00195.html

Második:
SUM Acroma, egyedül Thunder-nak sikerült a SUM, a szektor bevették a vörösök. Nem dobtatok ki semmit a Stuka-val.
A SUM sohasem másodlagos!!!!
http://fighting-irish-barbarians.org/rep/rep_00196.html

Harmadik:
SUM El Adhem, senki sem vitt SUM gépet, a vörösök bevették a szektort, a küldetés bukta.
http://fighting-irish-barbarians.org/rep/rep_00197.html

A brief-et mindíg olvassátok el figyelmesen, és nem árt ránézni az oldalon a mission manual-ra sem, csak hogy képben legyetek.

A Front MAP -ot mindíg nézzétek meg, a körök nem véletlenül vannak!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mondjuk, itt sem spóroltak az anyaggal.

Laca ! Visszatérve a koreai lányokra, lehet, hogy még jobb is így nekik, mert a diktatúrákban az elnyomó gépezetet legalább ellátják rendesen, azért nekik nem volt ki az oldalbordájuk, így legalább õk kapnak kaját rendesen, de azért a vége felé a rózsaszín lufikat tartó férfiak nem kaptak nevetõgörcsöt jókedvükben. Mintha temetésen lettek volna. Nem lennék meglepve, ha már egy munkatáborban nyomnák az igát.
acidrain
Igazán nincs mit:)

acidrain

Anton Fókán érdemes használni; Dorán, Messzeren nem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mijki bakker, kemény vagy, mint Horváth Éván a szopóráncok...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én csak ott használom a prop pitch-et ahol muszáj mert nincs automata (pl. Bf-109 E3). A kérdésed miatt eszembe jutott nekem is egy. A Clodban nem tudom finomítani az elevator trimet. Az il-2ben jó kis csúszkák voltak és így nagyobb trim tekerésnél is csak kicsit mozdult. A Clodban meg tized millimétereket kell mozdítanom a trim tekerõn az x52-n, különben már sokat ugrik.

Her Laca
<#eljen> Ez jó volt Miki fiam:))

Lehet felteszem az IL2 õt és ezért kihívlak egy 1vs1 re:)))
Á csak vicceltem:)

Touché :D
mijki
Azért, hogy ne fagyjon le a telefonod, amikor belépsz az SG-re.<#buck><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Melyik il2 kiegészítõket kell most használni? Mert akkor felteszem, és este jövök én is játszani! A War-nak van valami oldala?

Her Laca
Miki fiam:)
Átesel a ló túloldalára :XD
Mért minden hozzászólásod ilyen Spoiler ben van?

Az IL2-õt használók körében mennyire gyakori a Prop Pitch használata, ill. mennyivel több hozható ki a gépbõl, mint az automata esetében ?

A fórum elején olvastam, hogy valaki a trimmelést használja a gép stabilizálásához célzás esetén. Erre van valamilyen bevált gyakorlat ?

Off: Egy politikai cikk, de azért nagyon is érdekes és mellesleg nem is túl hosszú.
vadászbombázó pilótûk vagyunk elsõdlegesek a földi célok. A gond csak az volt, ott volt az oldási jel az öböl közepén a mappon de az öbölben egy árva ellenség se volt se máshol, mindenhol csak baráti egységek. Mi pont oda repültünk ahova kelett else lehetett téveszteni a tobruk mögötti öblöt. Semmi se volt ott csak 2 tomahawk

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Mi ebbõl a tanulság? Ha van F4 akkor azt kell vinni...

Bombert csak akkor érdemes vinni, ha van aki megvédjen illetve letisztítsa elõttetek a légteret.
V43 1105
Remélem befér ide ! :)

http://www.youtube.com/v/IuNhtSnLfF4

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h