IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Persze hogy hőzöngök. Mert igazam van. Engem az "hogy a mágnesen elhajlás (deklináció) 1940-ben a csatornánál 10 fok volt Nyugatra (a mágneses és a térkép szerinti északi pont nem esik egybe, mint tudjuk, és ennek állandó változása miatt 1940-ben iránytű szerint északnak repülve a térképen 350 foknak repültél), és ezt is leprogramozták. " kúrvára nem érdekel ,ráérne akkor is és valszeg örömódákat zengenék róla ,hogy ha tökéletesen futna már ez a retek. De én nem győzködök senkit téged meg pláne nem:)) szerintem nem azt kaptam amiért fizettem,oszt ennyi. Lövöldözni meg már csak unalomból is feljárok. Bár sok órát nem ülök előtte :) ez azért mutatja ,hogy mi a véleményem róla.